Оливия Уайлд

М, да-а! По всичко изглежда, че в скоро време едва ли ще имаме докторска среща с любимата ни 13 и всеки момент очакваме официалното съобщение, че тя напуска „Хаус”.

От Risky Business съобщават, че Уайлд се е присъединила към Елизабет Банкс и Крис Пайн в режисьорския дебют на сценариста Алекс Курцман озаглавен „Welcome To People”. Сценарият на филма, който се продуцира от Стивън Спилбърг, присъства в Черния списък на сценариите от изминалата 2010 и изненадващо за филмографията на Курцман и Орси, е семейна драма.

Той разказва за млад бизнесмен (Пайн), който се прибира у дома за погребението на баща си и научава, че според завещанието, той трябва да занесе 150 хиляди долара на по-голяма си сестра алкохоличка (Банкс), за чието съществуване дори не е подозирал. Тя има и 12-годишен син със сериозни проблеми, на който мъжът се опитва да помогне, без да издава кой е. Според „Risky Business” Оливия Уайлд ще изпълнява ролята на приятелката на героя на Пайн, която се казва Хана.

След като я гледахме в „Следващите три дни” и „Тron: Заветът” на Уайлд ѝ предстои участие в „Cowboys & Aliens” на Джон Фавро, в комедията за смяна на тела „The Change-Up” с Джейсън Бейтман и Райън Рейнолдс, в сатирата „Butter” с Дженифър Гарнър, в „Kin” с Ерик Бана и във фантастичния „Now” (известен до скоро като „I’m.mortal”) на Андрю Никъл, където си партнира с Аманда Сейфрид и Джъстин Тимбърлейк.

Да, определено в момента тя е една от най-горещите млади актриси и смятаме, че е повече от очевидно защо.

Оливия Уайлд

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Оливия Уайлд иска да проникнете по-дълбоко…

    … в кариерата й!

    (тя и металодобивната кариера си е… достойна за уважение)

  2. Братче, знаеш ми мнението за Уайлд, ама пак да кажа. Гледам я и просто не мога да повярвам колко е яка! 🙂