Една от най-красивите жени както на малкия, така и на големия екран, Оливия Уайлд ще се присъедини към Раян Рейнолдс и Джейсън Бейтман в класическа история тип „в чуждо тяло”, озаглавена „Change Up”, в която сериозният и много отговорен семеен човек (Бейтман) разменя тялото си с мързеливия дечко (Рейнолдс). От Deadline съобщават, че Уайлд ще играе съпругата на Бейтман, която ще бъде катализатора зад размяната.

Напоследък филмите за размяна на тела са едно от най-големите клишета, но пък сценаристи са Джон Лукас и Скот Мур познати ни от „Пследният ергенски запой”, а режисьор на проекта ще бъде Дейвид Добкин („Ловци на шаферки”), така че може за разнообразие, този път да видим нещо смешно.

Освен това, става дума за Оливия Уайлд, а за нея сме склонни да се жертваме за каквато и да е тъпотия. Предстои ни да я гледаме в „TRON: Заветът” – на 3D, леле майко – в „Cowboys & Aliens”, както и в новите епизоди на „Хаус”. Искаме само да кажем, че ако вземе да напусне сериала, за да се снима главно в киното и вземат да върнат онази ужасна пача Дженифър Морисън, направо ще се самоубием от мъка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments