Крис Пайн и Елизабет Банкс

Елизабет Банкс и Крис Пайн ще са звездите на Алекс Курцман, който подготвя режисьорския си кино-дебют, „Welcome To People”. Ако името му ви е познато, но нещо ви липсва, той е половината от Курцман и Орси, сценаристи на „Стар Трек”, „Невъзможна мисия 3”, „Трансформърс” и предстоящия „Cowboys & Aliens”, както и на сериала „Fringe”. Разбира се, Курцман и Орси са сценаристи и на „Welcome To People” (заедно с Джоуди Ламбърт), а продуцент ще е Стивън Спилбърг.

Изненадващо филмът е семейна драма за млад бизнесмен, който се прибира у дома за погребението на баща си и научава, че според завещанието той трябва да занесе 150 хиляди долара на по-голяма си сестра алкохоличка, за чието съществуване дори не е подозирал. Тя има и 12-годишен син със сериозни проблеми, на който мъжът се опитва да помогне без да издава кой е. Както вероятно сте се досетили Крис Пайн ще е я ролята на брата, а Елизабет Банкс на сестрата.

По-интересно е какво казват две други актриси, които са били обсъждани за ролята – Хилъри Суонк и Ейми Адамс – и двете талантливи и небезизвестни. Двукратната носителка на „Оскар” Суонк споделя: „Има един сценарий, в който се влюбих, когато го получих през август. Режисьорски дебют, но на известен сценарист. Прочетох сценария и казах „Искам да се срещнем”. Той отговори „Страхотно”, аз отидох и не получих ролята.”

Ейми Адамс: „Когато прочетох сценария, дъщеря ми беше още бебе и аз не можех да си позволя подобно емоционално състояние и едновременно с това да съм до нея. Не е лесно да се откажеш от нещо толкова добро, но това беше първото ми решение на майка с кариера.”

Явно не е каква да е роля, но ние сме сигурни, че Банкс ще се справи!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments