Прищевките на сърцата, които променят честотата и посоката на любовните трепети, са непредвидима величина и колкото и да се чудихме дали Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян няма да се съберат отново, мина вече месец и е време да се насочим към други новини около комедианта. Преди известно време се появи новина, че Peacock ще излъчват поредица, отчасти вдъхновена от личния жинот на Дейвидсън. Заглавието на бъдещия сериал е „Bupkis” (което означава „нищо” на идиш), ще го прозведат Universal Television, а в ролята на дядото на главния герой (който ще си се играе от самия Пийт) ще влезе великолепният актьор, всеобщ любимец на няколко поколения Джо Пеши.

Много сме щастливи, че откакто е обявил пенсионирането си от актьорската професия, Джо Пеши прави вече няколко „изключения” и се включва в различни проекти – като режисьорския дебют на Робърт Де Ниро „The Good Shepherd”, „Love Ranch” на Тейлър Хакфорд през миналото десетилетие, а също и в „Ирландецът” на Мартин Скорсезе преди няколко години. Трикратно номиниран за „Оскар“ за най-добър поддържащ актьор – за „Разяреният бик”, „Добри момчета” и „Ирландецът”, Пеши печели наградата за ролята си на Томи деВито от преди 32 години и е изключително обичан и ценен както заради емблематичните си изпълнения в споменатите филми, в „Казино”, „Братовчед ми Вини”, така и с ролите си в „Смъртоносно оръжие” и „Сам вкъщи” през 90-те години. Най-новият му албум „Pesci…Still Singing” се е появил на музикалния пазар през 2019 и ето, че сега Пеши ще приеме новото телевизионно предизвикателство на Дейвидсън – за първи път след детективската поредица на NBC „Half Nelson” от средата на 80-те години на ХХ век.

В „Bupkis” в ролята на майката на главния герой ще се включи носителката на „Еми” Еди Фалко („The Sopranos”). Дейвидсън ще има още сценарни и продуцентски отговорности по поредицата, която ще се състои от 30-минутни епизоди, като за това ще му помагат дългогодишният му приятел и творчески партньор Дейв Сиръс и ветеранът в комедийния жанр Джуда Милър, продуцент на „The King of Staten Island”, също базиран на факти от живота на Дейвидсън. В екипа на изпълнителните продуценти са дългогодишният шеф в SNL Лорн Майкълс, както и шефовете от Broadway Video Андрю Сингър и Елин Дейвид, плюс Джейсън Орли („I Want You Back”), който е поел режисурата на всичките епизодите.

Все още няма премиерна дата за сериала по Peacock, но междувременно ви предлагаме един кратичък поглед към част от ролите на легендарния Джо Пеши:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *