Веднъж като се хванеш на хорото, няма пускане. Въпреки че с всяка следваща новина „Killing Season” (до скоро известен като “Shrapnel”) ни изглежда все по-слаб проект, няма как да не отбележим първия плакат, нищо, че става дума за пред-продукционен рекламен материал, създаден с цел събиране на средства на предстоящия American Film Market.

Killing Season - промо плакат

Изненадващо и за самите нас, таглайнът не ни дразни – не ни и радва, но то кой е очаквал чак толкова. Но как не ги е срам да сложат предишните заглавия на Марк Стивън Джонсън, не ни е ясно. Поне са имали достатъчно акъл да изпишат имената на Робърт де Ниро и Джон Траволта с малко по-едър шрифт.

Ако случайно ви вълнува, ето какво казва шефът на „Corsan Pictures” Пол Бреулс (така и така пишем новина, поне да отметнем всичко ново). Само не забравяйте, че той се опитва да допълни финансирането на проекта:

„Това е вълнуващ, оригинален, неочакван филм, в който се сблъскват двама изключителни персонажа.”

Шефът на „Millennium Films” Ави Лернър също се превъзнася излишно:

„Много се вълнуваме от възможността да ко-финансираме и ко-продуцираме този филм заедно с „Corsan” и отново да работим с Робърт де Ниро и Джон Траволта. Никога не сме виждали тези велики актьори заедно и ни е интересно какво ще излезе от тази комбинация.”

Ще си замълчим, дори и пред подобна провокация. Но ни хареса как елегантно е вмъкнал това „отново да работим”.

Като че ли около този проект най-много ни дразнят бъдещите коментари на големите разбирачи, които ще обясняват как това е жесток екшън и супер-як филм! Все хора, които нямат представа кой е Джон Мактиърнън, но знаят, че „по Диема снощи даваха страшно интересен филм с един много известен актьор, как ли се казваше”…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ахаа, не знаех, че и „Millennium Films” са в играта. Всичко вече е ясно. 🙂

  2. Боби де Ниро започва да копае по дъното, много ми е мъчно за тва пропадане в края на кариерата на тоя шибан гений…

  3. Да, можеше да се отдаде само на режисурата, знаем че го бива! Но колкото и да оре дъното, той завинаги ще си остане легенда!