Нямаме спомени досега да сме писали за предстоящия 53-ти анимационен филм на „Disney” „Frozen” (поне не и нещо важно), тъй като, честно казано, нищо около проекта не ни звучеше достатъчно вдъхновяващо, че да го отбележим на толкова ранен етап.

Сега обаче дебютира първият тийзър трейлър (в компанията на няколко снимки и един плакат) и решихме, че си заслужава да ви го представим. Не че е нещо особено – дори бихме казали, че е малко скучничък и неоригинален – но пък смятаме, че на децата ще им допадне, а и е хубаво родителите да знаят, че се задава такова нещо.

Преди да видите тийзъра обаче, хвърлете едно око на официалния синопсис, за да знаете за какво точно иде реч във филма, защото от него не става ясно абсолютно нищо.

Frozen” разказва за безстрашния оптимист Ана (Кристен Бел), която заедно с екстремния планинар Кристоф (Джонатан Гроф) и неговия северен елен Свен (един от главните герои на тийзъра) се отправя на епично пътешествие да намери сестра си – Снежната кралица Елза – и  да сложи край на заклинанието ѝ, сковало кралството им във вечна зима. По пътя, който ги среща с мистични тролове и невероятния снежен човек Олаф (другия от главните герои на тийзъра), Ана и Кристоф трябва да се справят с изключително тежки условия и да се борят със стихии и магия на всеки „ъгъл”, за да спасят кралството от унищожение.

Доста колеги се оплакват от това, че тийзърът прилича на тези на „Ледена епоха”, в които Скрат преследва като гламав жълъда си, но честно казано на нас не ни пука. Не ни пука и от това, че суперсладурският елен Свен вече сме го виждали в „Братът на мечката” и освен това ще представлява леко префасониран вариант на всеки втори кон от филмите на „Disney”. И като сме тръгнали, на този етап, поне докато не видим истински трейлър, не ни пука особено и за самия филм.

А сега вижте споменатите по-горе снимки и тийзър постер.

Режисьори на „Frozen” са Крис Бък („Тарзан”) и Дженифър Лий („Разбивачът Ралф)”, а ролите (в оригинал) озвучават Кристен Бел, Джонатан Гроф, Джош Гад, Идина Мензел и др.

Премиерата е 27 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *