Докато всички големи студия страдат (пък и ние покрай тях) от липсата на премиери на нови филми в киносалоните, Netflix виреят в липсата на конкуренция, като продължават да изкарват заглавия, които да помогнат на хората да преживеят сложните пандемични времена. И докато със сигурност не всичко, което изкарват, е прелестно като качество, на хоризонта се задава един проект, който има вероятност да наклони везните и да покаже, че Netflix знаят да правят не само високооктанови екшъни.

Става дума за предстоящия „The Devil All The Time” – филм, който ще разкаже преплитащата се между различни поколения история на едно семейство в средния американски запад, които преживяват периода между Втората световна и Виетнамската войни с всичките му възходи и падения.

Първият знак, заради който възлагаме надежди на „The Devil All The Time” е, че е режисиран от Антонио Кампос, който досега радва критиката с филмите си  – „Afterschool”, „Simon Killer” и „Christine”. Кампос е адаптирал сценария заедно с брат си Паоло от едноименния роман на Доналд Рей Полък, публикуван през 2011 г.

Втората причина е актьорският състав, който е като някаква мечта, която досега не знаехме, че имаме, а тя вече се осъществява. В главните роли са Том Холанд, Робърт Патинсън, Бил Скарсгаард, Райли Киоу и Джейсън Кларк. Те са хората, които виждаме в чудесните първи кадри, които можете да разгледате по-надолу. Какво въобще да обсъждаме, Робърт Патинсън ни е един от любимите актьори в последните години, Том Холанд е крайно време да го гледаме като друго освен Спайдър-мен, Джейсън Кларк е винаги невероятно стабилно присъствие. С това обаче не свършва – роли във филма също така имат Себастиан Стан и Мия Вашиковска, които също много харесваме.

Devil-All-the-Time Robert-Pattinson-Devil-all-the-time Tom-Holland-Devil-All-The-Time

Самите промоционални кадри ни надъхват доста, защото ни изглеждат точно като типа семейна драма със силни, интересни и донякъде екцентрични герои, които харесваме да гледаме. Това, което знаем за сега е, че героят на Холанд се казва Арвин Ръсел, млад мъж, който носи теглото на семейната си травма, Скарсгаард играе аща му – Уилард, Киоу и Кларк са женената двойка Санди и Карл Хендерсън, а Патинсън играе потайният и съмнителен Ръсел Тийгардин.

Ето какво казва Антонио Кампос за адаптацията на романа:

Беше много трудна книга за адаптиране, защото обичаме толкова много от нея. Аз съм голям фен на южняшката готика и ноар, а това е перфектен брак между двете. Понякога адаптираш някое произведение и си мислиш, че в него има рънце добра епоха, ще изхвърлиш всичко останало и ще започна от началото, само от зрънцето. В този случай обожаваме всичко, нямаше нищо за изхвърляне!

The Devil All The Time” ще дебютира в Netflix на 16 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *