Уил Смит и Джейдън Смит

Знаете колко обичаме фантастиката и като цяло (с много малки изключения) имаме доста добро мнение за Уил Смит и ролите му в жанра, но все пак този проект е по-скоро плашещ отколкото обещаващ – Смит старши и синчето му Джейдън ще участват в предстоящ, все още неозаглавен филм на М. Найт Шамалан.

След „Последният повелител на въздуха” режисьорът определено има нужда от малко помощ – вероятно и продуцентите са сметнали, че със звезда и половина новата фантастика има поне някакъв шанс. Защото без Смит и Смит остава само един някога добър режисьор, чието име вече ни изпълва само със съмнение.

Поне сюжетът звучи интересно: 1000 години след обезлюдяването на Земята момче и баща му се завръщат на вече страховитата планета, след като космическият им кораб се разбива. По случай официалното обявяване на проекта президентът на „Columbia Pictures” Дъг Белград обявява смело и според нас малко неискрено: „Найт е изключителен режисьор, който има невероятна визия за това фантастично приключение. Също така сме безкрайно развълнувани да работим с Джейдън след „The Pursuit of Happyness” и „The Karate Kid”.”

Режисьорът допълва: „За мен шансът да снимам страшен, фантастичен филм с участието на Джейдън и Уил е сбъдната мечта.”

За нас „Шесто чувство” беше сбъдната мечта, но следващите си бяха абсолютно кошмарни. А и Джейдън Смит продължава да ни дразни адски много, но признаваме, че тепърва му предстои да стане човек и с малко късмет и това може да стане.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абе хубаво му предстои да стане човек на Джейдън (баси, да кръстиш отрочето на майка му…), ама засега е едно невероятно, космическо противно и галактически дразнещо малко лайненце! И ако съдим по таткото, който трябваше да наближи 40те, за да престане да дразни със чудовишен интензитет, явно ни предстоят много изнервящи години със синчето! 😀