Кира Найтли

Дори смяната на Колин Фарел с Робърт Патинсън не ни нервира толкова, а става дума за Патинсън, за бога! Просто идеята Кира Найтли да смени Марион Котияр въобще, ама въобще не ни допада. А точно това се случва в „Cosmopolis” и колкото и доверие да имаме на Дейвид Кроненбърг, вече изпитваме известни съмнения.

От друга страна според The Playlist, името на Найтли официално присъства сред изброените на Alfama Films website, но пък в момента такова нещо няма. Не е много ясно какво става с Найтли, но за съжаление представител на Котияр потвърждава, че тя е напуснала проекта, заради поредния „конфликт в програмата” или както там му се вика. Дали става дума за бременността й или друг филм, не е ясно. Носят се слухове, че след като Патинсън замени Фарел, Марион просто не е била подходяща за ролята на неговата съпруга, но въпреки че наистина имат десетина години разлика, на нас не ни звучи като сериозна причина.

По-вероятно е Кроненбърг и Найтли да са се сработили толкова добре на снимачната площадка на „A Dangerous Method”, че просто да нямат търпение отново да работят заедно. И по-странни неща са се случвали. Не се сещаме за пример точно сега, но все пак…

Всичко ще стане ясно този май, когато снимките на „Cosmopolis” започват в Торонто. Дотогава вероятно ще разберем и какво се случва с Пол Джамати, който ужким беше на крачка от подписването на договор, а сега не се споменава никъде.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *