Наред с „His Dark Materials“ и „Watchmen“, на приключилия Comic-Con в Сан Диего, HBO представиха и нов, пълен трейлър на очаквания трети сезон на „Западен свят” („Westworld“), за който надеждите са, че ще успее да върне сериала на първоначалното му високо ниво след резкия спад в качеството, вследствие на разочароващия му втори сезон. А съдейки по видяното в новата реклама и обещанията на създателите на сериала Джонатан Нолан и Лиса Джой, надежди за „светло бъдеще“ определено има.

Първият тийзър трейлър, който видяхме в края на май, ни разкри част от атмосферата на трети сезон, но той беше фокусиран главно върху новия герой на Арън Пол и реално не даваше абсолютно никакви подробности за предстоящото развитие на историята и познатите ни образи. Не че сега пълният трейлър дава някакви отговори, но пък „разтваря широко вратите“ и разкрива мащабите на новия сезон, които са доста по-големи от очакваното. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=64CYajemh6E

Обещанията след края на втори сезон бяха, че роботите ще се прехвърлят в истинския свят. Обещания, които се подкрепят и от факта, че „тематично подзаглавие“ на новия сезон е „The New World“ (на първия и втория сезон това бяха „The Maze“ и „The Door“). На въпросът обаче дали „The New World“ означава, че напускаме парка, Джонатан Нолан отговаря, че не е казвал подобно нещо. Разбира се, не сме и очаквали той да каже нещо в прав текст, а и не искаме. Предпочитаме да си откриваме нещата, докато гледаме.

Като цяло това, което виждаме в горната реклама, ни харесва (светът, посветен на ВСВ е супер) и ще се повторим като кажем, че имаме надежди, че „Западен свят” отново ще се превърне в сериала, който плени въображението, емоциите и ума ни. Стискаме палци и догодина, когато се очаква премиерата, отново ще сме пред екраните.

В ролите в третия сезон на „Западен свят” („Westworld“) са ветераните Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис и Катя Хърбърс, както и новите попълнения Арън Пол, Венсан Касел, Лина Уейт и Маршон Линч.

Още веднъж, премиерата ще бъде през 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. „The New World“ – ValenciaWorld :))
    Изглежда доста по-добре от втори сезон, но ще видим…

  2. Факт е, че изглежда по-добре от втория сезон, но вторият толкова счупи цялата схема, че не знам как ще оправят кашата с третия.