Какъв по-подходящ момент от финалния (гледан от десетки милиони зрители) епизод на „Игра на тронове“, за да представиш първия поглед към новия сезон на сериала, за който се надяваш да наследи неговата популярност – „Западен свят” („Westworld“). Или поне такива бяха очакванията, преди вторият сезон на фантастичния уестърн да разочарова доста откъм рейтинг, вследствие на незадоволителното развитие на историята.

Но надежда за „светло бъдеще“ винаги има и сега всички фенове (каквито сме и ние) обръщат поглед към новия, трети сезон на „Западен свят”, за който се надяваме да върне сериала в релси и да ни предложи нещо от интелектуалните и кинематографични качества на първия сезон. Вижте трейлъра и преценете какви са шансовете за това.

Ако не сте следили новините за новия кастинг на сериала, включващ Арън Пол, вероятно сте били изненадани от този трейлър. Даже си представяме как хората го гледат по телевизията и до последно (до появата на Долорес) нямат идея за какво става дума. Което е супер. Или пък не. Истината е, че не сме сигурни. Посоката, в която е поел „Западен свят”, е опасна и вместо до подобрение, може да доведе до пълна катастрофа.

Фактът, че създателите на сериала Джонатан Нолан и Лиса Джой ще се преориентират към Amazon, с които сключиха сделка за 150 млн. долара (включваща „The Peripheral“), също не помага – очакванията са, че двамата скоро ще се отдръпнат творчески и ще оставят развитието в други ръце. Както и да е. Видяното по-горе изглежда добре чисто визуално, надяваме се и като история да е на висота. Очевидно продължаваме напред с развитието, което беше заложено в края на втори сезон и роботите ще се прехвърлят в истинския свят.

Освен Арън Пол, сред новите попълнения в трети сезон са Венсан Касел, Лина Уейт и Маршон Линч. В познатите роли се завръщат Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис и Катя Хърбърс.

Премиерата на трети сезон на „Западен свят” („Westworld“) се очаква през 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. And if the cloud bursts, thunder in your ear
    You shout and no one seems to hear
    And if the band you’re in starts playing different tunes
    I’ll see you on the dark side of the moon… ♥️

  2. Ако разкарат неприятната Теса Томпсън, ще се подобрят нещата 😄