Who Watches the Watchmen?

Рано тази сутрин Marvel взривиха Comic-Con с анонсирането на (част от?) следващите си филмови и телевизионни (стрийминг) проекти и произлезлите от там новини доминират интернет пространството (като тези, че Натали Портман ще наследи Мьолнир в следващия Тор и че Махершала Али ще е новия Блейд). Разбира се, ние също ще им обърнем внимание, но малко по-късно – преди това ще отбележим няколко други проекти, които също получиха представяне на гигантското фенско събитие.

Първи сред тях е предстоящият сериал, вдъхновен от едноименната, монументална комикс-творба на Алан Мур и Дейв Гибънс, „Watchmen“ на Деймън Линделоф. Предишният тийзър потвърди предварителната информация, че поредицата ще е своеобразно продължение на оригиналната история (а не нова адаптация), но беше доста пестелив откъм всякакви други подробности за сюжета. Сега новият трейлър разкрива адски много допълнителни елементи и въпреки това, успява да бъде изненадващо неясен по отношение на много неща. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=1yKq1PRvPJQ

„Soon they will shout, „Save us!“. And we will whisper, „No“. Изглежда ни доста любопитно и определено имаме желание да видим сериала – доста от препратките към комикса и някои от новите елементи в историята ни ентусиазират много, но видяното продължава да не е достатъчно за да разсее напълно притесненията, които имаме за този „Watchmen“. Много искаме да се получи, но виждаме как много лесно всичко крайният резултат може да е негледаема претенция. Стискаме палци.

watchmen-hbo-rorschach watchmen-hbo-yellow-cops watchmen-hbo-jean-smart watchmen-hbo-regina-king watchmen-hbo-doctor-manhattan

Шоурънър на „Watchmen” е Деймън Линделоф („Lost“, „The Leftovers”), а в ролите са Реджина Кинг, Джеръми Айрънс, Дон Джонсън, Джийн Смарт, Тим Блейк Нелсън, Луис Госет джуниър, Яя Абдул-Матийн II, Аделейд Клемънс, Андрю Хауърд, Франсис Фишър, Джейкъб Минт-Трент, Сара Викърс, Том Майсън и др. Музиката ще бъде дело на Трент Резнър и Атикъс Рос.

Премиерата ще бъде през октомври тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не ми е ясно за какъв политкоректен чеп са направили all black cast…