Част от екипа ни очаква с голямо нетърпение изстраданата режисьорска версия (позната още като the Snyder Cut) на „Лигата на справедливостта“ („Justice League“) на Зак Снайдър , но не до толкова, че ентусиазирано да отразяваме всяка една снимка, клипче или обща информация, които се появяват в нета. На всичкото отгоре, наскоро имаше супер досадно „скандалче“, предизвикано от актьора Рей Фишър (Киборг), който обвини Джос Уидън в „непрофесионално“ поведение по време на довършването на филма, след оттеглянето на Снайдър, което допълнително ни отдалечи от темата.

Сега обаче решихме да направим едно бързо включване, а поводът е нов клип от Snyder Cut версията, представящ любимия ни Супермен в небезизвестния му черен костюм. Вече сме го виждали на снимки и отпаднали сцени, но сега получаваме потвърждение, че костюмът ще дебютира и в самия филм. Клипът беше споделен от Зак Снайдър по време на неговия панел, част от Justice Con, а към него ние добавяме и един стар тийзър, предлагащ кратък поглед към архизлодея Дарксиид.

https://www.youtube.com/watch?v=6XkzMxddkbE

Няма да коментираме нищо по тези видеа, нито за очакванията ни (били те положителни или отрицателни) по отношение на Snyder Cut. Надяваме се само филмът да е поне толкова добър по отношение на оригинала, колкото режисьорската версия на „Батман срещу Супермен“ спрямо това, което видяхме в кината. Искаме обаче да споделим думите на Зак Снайдър, който доста красноречиво казва, че няма да използва нито един кадър от киноверсията на „Лигата на справедливостта“, който той лично не е заснел. Тоест, нищо направено от Джос Уидън няма да влезе в Snyder Cut.

Това е факт. Ще го унищожа, ако и за секунда ми хрумне… Ако нещо, което видите във филма, ви напомни за киноверсията – която, както знаете, аз не съм гледал – това ще е, защото е нещо, което аз съм направил и което е било използвано в онова чудовище на Франкенщайн, което видяхте в кината.

Вижте целия панел на Зак Снайдър от Justice Con, както и една промо визия.

плакат

Както вероятно знаете, версията на Зак Снайдър на „Лигата на справедливостта“ („Justice League“) ще бъде излъчена по HBO Max през 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments