арън пол

Независимо от очаквания, надежди и разочарования, НВО продължават с изпълнението на предначертаните идеи и си следват една формула, която е неизменна от вечни времена – гледа ли се нещо, правиш продължения. Хората питат ли за трети сезон на „Westworld” – разбира се! И подготовката по него върви с пълна сила, дори вчера се появи новина, която сериозно повиши интереса към сериала. Става дума за включването на Арън Пол в актьорския екип, което предстои и изпълва обединените фенове на „Westworld” и „Breaking Bad” с радост и ентусиазъм.

Според Deadline продуцентите все още нямат намерение да разкриват подробности относно ролята на Пол в трети сезон, но обещанието е в никакъв случай да не бъде епизодична. Пък и всички, които вече са видели втори сезон знаят, че е логично да се очаква продължение на „инфилтрирането” на роботите в реалния свят. Упс, ако това се оказва „спойлер” за някого, който не е успял да навакса с пролетните епизоди, много съжаляваме, но развитието на събитията още в самото начало предполагаше подобна посока на действие, така че не би трябвало да има изненадани.

„Звездата” на Арън Пол изгря преди десетилетие с появата му в прословутия сериал „Breaking Bad” на АМС, последваха „BoJack Horseman” на Netflix, „The Path” на Hulu, а съвсем скоро ще може да бъде видян редом до Октавия Спенсър в антологията на Apple „Are you Sleeping?”, създадена от продуцентската компания на Рийз Уидърспун. Във филмографията му не присъстват големи блокбастъри или арт-хаус шедьоври, но момчето „заработва добре”, както има една приказка. За момента много ни харесва очакването да го видим в „Westworld”. Не е ясно дали Пол ще влезе в ролята на човек или на някое от създанията на Делос, но със сигурност ще добави нова, свежа енергия в динамиката между персонажите на поредицата.

Надяваме се създателите на мащабната продукция, която завоюва милиони почитатели в цял свят с брилянтния си първи сезон, да използват умно появата на Арън Пол в екипа им, защото именно той ще се окаже причината много от разочарованите от втори сезон на „Westworld” зрители да се върнат към него и да му дадат шанс за „още едно кръгче”.

Шоурънърите Джонатан Нолан и Лиза Джой все още не са обавили конкретната дата за завръщане на „Westworld” в програмата на НВО. Колкото и да трябва да чакаме, предпочитаме да гледаме следващите епизоди през 2020 или 2021, но да бъдат изпипани и вдъхновяващи, каквито бяха впечатленията ни от самото начало.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *