Остават броени дни до окончателния финал на колаборацията между Marvel и Netflix, която роди някои от най-силните и въздействащи супергеройски истории, които сме виждали на малкия екран, но която също така роди и достойни за подигравки  излагации, за които практически вече не си спомняме. Всичко ще завърши с третия сезон на „Jessica Jones”, който ще бъде пуснат в пълните си 13 епизода на 14 юни.

След като видяхме първоначалния тийзър и първите кадри, сега вече имаме и пълен трейлър, който ни разкрива малко повече от историята, която, планирано или не, ще завърши този важен етап от адаптирането на Marvel разказите за телевизионната публика. Третият сезон на „Jessica Jones” ще се стреми да се завърне към нивото на качествения първия сезон, като в същото време довърши и надгради персоналните връзки и истории, които посредственият втори сезон започна. Можете да видите трейлъра сега:

Много обещаващо е, че тук отново имаме злодей, който е ясно дефиниран и има причина и начин да се противопостави на Джесика, така че да задържи вниманието и напрежението на публиката. Един от основните проблеми на втория сезон, който е доста типичен проблем като цяло за Marvel продукциите, беше, че антагонистът беше слаб или отявлено си липсваше. Тук ще видим Джеръми Боб в ролята на Селинджър, който ще тормози Джесика с интелекта си, което може да не е нова хрумка – физическата сила срещу интелектуалното превъзходство, но сме виждали много случаи, в които ражда изключително интересни съперничества. Първият сезон на „Jessica Jones” освен това ясно ни показа, че сериалът върви най-добре, когато тя е противопоставена срещу силно изграден злодей, който ѝ опонира не физически, а по психологически и морален начин. Плакатът на сезона, който можете да видите по-долу, също олицетворява тази идея.

Като Джесика Джонс се завръща Кристен Ритър (беше удоволствие да я гледаме в тази роля), която освен това е режисирала един от новите епизоди. Към нея се присъединяват отново Кери-Ан Мос, Рейчъл Тейлър и Ика Дарвил. Премиерата и лебедовата песен на сезона ще бъдат на 14 юни.

За финал добавяме официалния плакат и едно кратко behind-the-scenes видео за епизода, който Ритър е режисирала.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. За мен лично най лошия сериял на Марвел в нетфликс тая ми е мега грозна и скучна