„Black Widow” -  Скарлет Йохансон

Преди доста време, на пресконференцията по повод премиерата на „Железният човек 2” президентът на „Marvel” Кевин Файги, в отговор на въпрос от феновете дали героинята на Скарлет Йохансон Наташа Романоф, позната още като Черната вдовица ще си има свой spin-off, сподели, че това „Определено е възможно. Да, абсолютно.”

Оттогава насам обаче, темата за филма съвсем разбираемо изчезна от картата на „Marvel”, отстъпвайки място на новините за „The Avengers”, „Тор” и дори на споменатия от Самюъл Л. Джаксън филм за „S.H.I.E.L.D.” Или поне така беше до момента.

На пресконференцията по случай излизането на DVD и Blu-ray на „Железният човек 2” Файги отново подхвана темата и потвърди пред Superhero Hype слуховете, че имат планове да спретнат на Черната вдовица собствен филм, веднага след като приключат с „The Avengers”, където надяваме се, тя има по-голяма роля. Ето и точните думи на Файги: „Вече започнахме дискусия със Скарлет за идеята за солов филм и нахвърляхме няколко концепции, но „The Avengers” ще е първи.”

За нас Скарлет беше едно от най-яките неща в „Железният човек 2” и нямаме търпение да я видим в главна роля как рита задници, докато нейният е приятно стегнат в тесни кожени дрехи.

Определено „Искаме такава”. Проблемът, както сме споменавали и преди, е в това, че досега всички комиксови филми с женски герои са от тъпи, по-тъпи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *