Драконът Смог (или както покрай Питър Джаксън и ние започнахме да му викаме, Шмауг) носи огън и смърт към езерния град и само Бард Стрелеца стои на пътя му в първия постер на „Хобит: Битката на петте армии” („The Hobbit: The Battle of the Five Armies”).

Очаквахме New Line и Warner да задържат до събота, когато е панелът на филма на Comic-Con, преди да започнат да разпространяват по-големите и „важни” рекламни материали, но явно са предприели „загряваща плакатна политика” за повечето си високопрофилни проекти, защото сториха същото нещо и с „Лудия Макс 4”.

Но както и да е, така или иначе постерът е факт, вижте го!

плакат

Малко мяза на всеки втори плакат и като цветова схема, и като композиция (поставя героя с гръб към нас и с лице към „опасността”). Можеха като за Comic-Con да избацат нещо по-яко и рисувано като плаката на „Джурасик свят”, ама не можем да се сърдим много, тъй като акцентът е „Шмауг”, а той ни радва прекалено много.

Като допълнение, вижте и две снимки. Едната е чисто нова, а другата е тази, която видяхме преди няколко дни, но изчистена и в по-добро качество.

Премиерата на „The Hobbit: The Battle of the Five Armies” („Хобит: Битката на петте армии”) е 17 декември 2014.

Повече подробности за цялата трилогия „Хобит” можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *