„Writing’s On The Wall“ - Сам Смит

Един от най-важните елементи на всеки Бонд филм е песента от началните надписи и всички фенове на поредицата с нетърпение очакваха да чуят как ще се справи Сам Смит (първият британски соло изпълнител, който записва песен за Бонд от 1965 и „Thunderball” на Том Джоунс), на който се падна изключително отговорна задача да напише песента към предстоящия „Спектър” на Сам Мендес. Тя се нарича „Writing’s On The Wall“ и от вчера може да бъде чута официално от всички потребители на Spotify.

За съжаление, не сме доволни от чутото. Песента има известно Бонд звучене и интересна мелодия, но вокалното изпълнение на Сам Смит, включващо всичките му запазени марки, никак, ама никак не ни допада. И като вземем предвид, че Смит следва Адел с прекрасната „Скайфол”, реакцията ни няма как да е друга. Осъзнаваме обаче възможността тя да е по-остра, тъй като по принцип не харесваме стила на Смит, но държим да отбележим, че се опитахме да сме непредубедени и обективни в оценката си. Интересно ни е какво ще кажат феновете на Смит.

Да разведрим малко обстановката и да обърнем поглед към филма, който продължаваме да очакваме с голямо нетърпение – предлагаме ви да видите едно задкулисно видео. То е посветено на каскадите, създадени реално и без прекомерната намеса на компютри, което е повече от прекрасно. Радваме се, че все по-често забелязваме подобен начин на работа в съвременните екшън филми.

http://www.youtube.com/watch?v=YycfB6nGwNE

Вижте и една реклама на Sony с участието на Мънипени.

http://www.youtube.com/watch?v=5y_UqgxQv10

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Spectre” е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниел Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Киниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис, Стефани Сигман и Рейф Файнс.

Българската премиера на филма е 6 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Доста зле, според мен. Дано поне филма да е добър, Quantum имаше много силно парче ама филма увисваше малко. За сега нищо не бие Casino Royale, като краен продукт от поредицата.