Накратко: чудехме се дали са да пускаме цяла новина за новия тв спот на предстоящия комиксов сериал на Fox „Gotham”, въпреки че подканващото ни да погледнем в очите на главните злодеи в историята видео не е много лошо, като за картичка телевизионна реклама, но после попаднахме и на едно интересно видео зад кулисите, което наклони везните в положителна посока. А и ни се искаше, ей така, с две думи да споделим, че първоначалните отзиви за тази своеобразна предистория на „Батман” са доста позитивни.

ТВ спот
http://www.youtube.com/watch?v=-wR1g_Qar54

Зад кулисите
http://www.youtube.com/watch?v=REoELMS5tXc

Като допълнение вижте и няколко снимки.

„Gotham” проследява изкачването на едно ченге през опасната корупция в града и отбелязва раждането на един от най-известните супергерои. Отрасналият в предградията Джеймс Гордън вижда Готъм като бляскав и вълнуващ град, в който баща му някога е бил прокурор. Сега Гордън е детектив от цели две седмици, живее с годеницата си Барбара и се надява да прочисти града. Младият детектив е партньор на грубия, но опитен Харви Бълок и двамата попадат на най-високопрофилния случай в историята на града – убийството на местните милиардери Томас и Марта Уейн. Така Гордън се запознава с 12-годишния им син Брус и с Алфред – иконома на семейството, който сега се грижи за момчето. Опитвайки се да се ориентира в криминалната и правна система на Готъм, Гордън ще се сблъска с опасния гангстер Фиш Мууни, както и с персонажи, които в последствие ще се превърнат в някои от най-популярните злодеи на Готъм. Сред тях са Селина Кайл/Жената котка и Осуалд Кобълпот/Пингвина.

Шоурънър на „Gotham” е Бруно Хелър („Менталистът”, „Рим”), а в главните роли ще видим Бен Макензи, Донал Лоуг, Джейда Пинкет Смит, Шон Пъртуи, Дейвид Мазуз, Камрен Бикондова, Забрина Гевара, Ерин Ричардс, Робин Лорд Тейлър, Сара Пакстън, Клеър Фоли, Кори Майкъл Смит и други.

Премиерата се очаква през есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. На мен ми харесва как изглежда визуално, има един два много добри кадъра – въпросът е, как ще е всичко останало. Но отзивите за първия епизод са изненадващо положителни.

  2. След невероятния „Arrow“ съм оптимист и за този. Признавам, че откакто Нолан вдъхна нов, реалистичен и правдоподобен стил в комиксовите адаптации сериалите с този похват са все по-изненадващо добри и не будят само снизходителни усмивки като бутафориите от 90-те, а са нещо, което си заслужава да следиш с интерес.