m-worker-20181222

Преди десетина дни видяхме кратък тийзър на новия антологичен комедиен сериал на TBS „Miracle Workers“, в който Стив Бушеми изпълнява ролята на разочарован и незаинтересован от хората Бог, готов да продължи напред със следващия си проект, а Даниел Радклиф е ангел, отговарящ за човешките молитви, който трябва да направи чудо, за да спаси Земята от унищожение.

Miracle Workers“ е дело на Саймън Рич („Man Seeking Woman“), който адаптира собствената си книга „What in God’s Name“. Действието на първия сезон се развива в офисите на „Рай“ ООД. Когато Бог (Бушеми) решава да унищожи Земята, ангелът от ниските нива на йерархията, които се занимават с молитвите на хората, Крейг (Радклиф) и неговата нова колежка Елиза (Джералдин Висуанатан), трябва да извършат чудо, за убедят шефа си да отмени гибелта на човечеството. Те трябва да отговорят на привидно невъзможна за изпълнение молитва – да накарат двама човека да се влюбят.

Вижте първия трейлър, който дава представа какво може да очакваме от сериала като цяло.

https://www.youtube.com/watch?v=pBVqgz0a4Kc

Пак да кажем, не възлагаме никакви надежди, че „Miracle Workers“ ще е нещо кой знае какво, но очакваме забавна, не изискваща пълното ни концентрирано внимание историйка, която да гледаме, докато шетаме и хапваме събота и неделя сутрин. Основният ни дразнител тук е Стив Бушеми – винаги сме го харесвали, а като Бог просто не можем да си позволим да го пропуснем.

плакат

Създател на  „Miracle Workers“ е Саймън Рич („Man Seeking Woman“), а в ролите са Стив Бушеми, Даниел Радклиф, Джералдин Висуанатан, Карън Сони, Джон Бас и др.

Премиерата е на 12 февруари по TBS.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *