Рамбо

Епопеята „Рамбо” продължава. След четвъртата мисия веднага плъзнаха слухове и предположения за пети филм. После бяха официално потвърдени и сюжетът беше обявен (нещо за отвличане в Мексико), после стана фантастика, после се върна към добрия стар трилър, а после предаде Богу дух и самият Силвестър Сталоун каза, че 99 процента няма да има „Рамбо 5”. Но не е казал нищо за предистория, нали?

Е, все още не е истинска новина, но според Ain’t It Cool, Сталоун няма нищо против да се върне към началото на поредицата. „Определено си заслужава да се помисли. Интригуващо е да видим как и защо хората стават такива каквито са. Травмата, загубата и трагедията във Виетнам ще са голямо предизвикателство за някой млад актьор. И ще е иронично Рамбо да режисира един по-млад Рамбо, след като го е играл в продължение на 20 години…”

С две думи, само си говорим, но никога не се знае..

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Последния Рамбо беше чудесен край на поредицата /далеч преъзхождаше 2 и 3 дори/ и по-добре ще е така и да си остане… Това включва и всякакви видове от омразните лично на мен предистории 🙂 И без това Слай ме кефи с "творчеството" си в последните няколко години, има и нелоши проекти, и това само би развалило доброто впечатление…

  2. И за мен края на "Рамбо 4" беше перфектен. Историята прави пълен кръг, какво повече може да иска човек? Дано няма повече!

  3. Как да няма повече… нарича се "The Expendables" 😀 После и Роки ще има памперс версия за Бенджамин Бътън остаряващи 😀 lol