miracle_workers-20181208

Да минем веднага на важната част. Бихме дали шанс на абсолютно всичко, в което Стив Бушеми играе Бог, особено пък ако става дума за един невеж, тотално незаинтересуван от каквото и да е Господ (какъвто, съдейки по състоянието на света, наистина би трябвало да е, ако допуснем, че съществува), а точно такъв е случаят в най-новия сериал на TBS „Miracle Workers“. А като прибавим и участието на самия Хари Потър Даниел Радклиф в ролята на загрижен ангел, просто няма как да пропуснем.

Miracle Workers“ е дело на създателя на ексцентричния комедиен сериал „Man Seeking WomanСаймън Рич, а основното действие се развива в офисите на „Рай“ ООД. Когато Бог решава да унищожи Земята, два ангела от ниските нива на йерархията, които се занимават с молитвите на хората, трябва да убедят своя отдал се на хобита шеф да спаси човечеството. Те се обзалагат с него, че могат да извършат най-невероятното чудо до момента – да накарат двама човека да се влюбят.

Както казахме, дори само Стив Бушеми (леле, и той вече е остарял) ни е достатъчен, особено в тази роля и с тази прическа. Иначе не възлагаме никакви надежди, че „Miracle Workers“ ще е нещо кой знае какво. Очакваме забавна кретенийка, не изискваща пълното ни концентрирано внимание, която да гледаме, докато шетаме и хапваме събота и неделя сутрин. Освен Стив Бушеми и Даниел Радклиф, в ролите са Джералдин Висуанатан, Карън Сони, Джон Бас и др.

Премиерата на „Miracle Workers“ е на 12 февруари по TBS.

miracle_workers-cast-20181208

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments