След като наскоро ви съобщихме за плановете на 20th Centyry Fox да пуснат редактирана и (Боже, опази!) цензурирана версия на успешния „Дедпул 2“, от студиото не закъсняха и днес вече имаме не само заглавие на любопитния проект – „Once Upon A Deadpool“ – но и първи постер и тийзър трейлър.

Вижте за какво става въпрос долу, след което ще дадем и нашето мнение:

Очевидно Fox искат да вземат и последните ни останали стотинки в джобовете, след като разчитат на такъв евтин трик, с който да замажат очите на феновете. Останахме крайно … безразлични … към въпросния тийзър. Да, шегите с Фред Савидж са на място и са забавни, но на всички ни е ясно, че сцените с него ще заемат може би 15 минути, докато останалата част ще е „Дедпул 2“ без псувни и кървища. По-скоро бихме изчакали филмът да излезе в интернет пространството, където да гледаме новите откъси отколкото да си причиняваме гледането му в салона (не че ще доиде у нас).

Интересно ни е кои ще са богоизбраните хора, които ще предпочетат да си дадат парите за този ненужен рипийт на филм, който вече гледахме преди няколко месеца, докато конкуренция ще му правят нови дългоочаквани заглавия като „Аквамен“,„Бъмбълби“, „Смъртоносни машини”, „Spider-man: Into the Spider-verse“, „Мери Попинз се завръща“, „Крийд 2“ и други. Още по-интересно е до какви резултати ще доведе този експеримент. Костюмарите от Disney със сигурност следят зорко ситуацията и нямат търпение да видят дали филмът ще бъде успешен, за да могат да експлоатират PG-13 рейтинга на секундата, в която правата за Дедпул минат в ръцете им. От друга страна Sony доказаха преди месец, че хардкор герои могат да бъдат представени в по-лека светлина и да са финансово успешни с „Венъм“.

Времето и най-вече бокс-офиса ще определят присъдата на „Once Upon A Deadpool“ и оттам бъдещето на франчайза. Не можем да повярваме, че го казвамв, но силно се надяваме на провал, за да може да видим „Наемника с голямата уста“ в бъдещи продълженя както подобава – с рейтинг R! Всичко друго е замазване на очите, угаждане на хлапетата, допълнително пълнене на корпоративни джобове и просто казано – неприемливо! Продължаваме да следим с интерес новините около този комиксов експеримент и ще ви държим в течение с развитието му.

плакат

Премиерата на „Once Upon A Deadpool“ е насрочена за 12 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *