Хората, които не са били известно време „в час“ с турбуленциите в живота на Арми Хамър, ще се изненадат, че вследствие на (меко казано) неразумно поведение и голяма доза клевети, актьорската му кариера е сериозно застрашена. Той се отказа от участие във всички си обявени бъдещи продукции, включително и „The Offer“ на Paramount+, чиято продукция продължава по план и наскоро се сдоби с режисьор.

Според THR, че човекът, който е поел ангажимент да оглави няколко от епизодите на сериала, включително и премиерния, е Декстър Флечър („Еди Орела”, „Рокетмен“). Целта е, пред зрителите да оживее историята на създаването на легендарния епос „Кръстникът“, като не забравяме, че съществува и още един много подобен проект – „Francis and The Godfather“ на Бари Левинсън, в който участват Джейк Джиленхол, Оскар Айзък, Елизабет Мос и Ел Фанинг.

Очаква се „The Offer“ да бъде „композиран“ в 10 епизода, посветени на събитията „зад кулисите“, които са създали един от най-добрите филми на всички времена. Кой обаче ще изиграе ролята на продуцента Албърт С. Руди, след като Хамър се оттегли – все още не е ясно.

Напомняме, че сценарист на „The Offer“ ще бъде Майкъл Толкин, който има номинации за „Оскар“ за „Играчът“ на Робърт Олтман и за „Еми“ за „Escape from Dannemora“ на Showtime. За шоурънър е определен Ники Тоскано („Hunters“), а продуценти са Лесли Грийф („Hatfields & McCoys“) и Далия Ибелауптайте, както и самият Ал Руди.

Декстър Флечър определено е талантлив, но, честно казано, изборът му ни се струва  (не само на нас!) доста странен. Надяваме, че това неочаквано решение ще доведе до интересен резултат в поднасянето на фактите. Ще очакваме подробности за избора на актьори в екипа, тъй като се очаква начало на снимките да бъде през лятото. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *