Iron Sky 2

Фантастичната „наци”-закачка „Iron Sky” на Тимо Вуренсола беше доста любопитен проект, чието развитие следяхме с огромен интерес, и на базата на страхотно изглеждащата и изключително обещаваща рекламна кампания за набиране на средства, имахме наистина високи очаквания. За наше огромно съжаление, тези очаквания не се оправдаха по абсолютно никакъв начин (мнение, което бе споделено както от критиката, така и от голяма част от зрителите) и единственото положително нещо, което можем да кажем за филма, е по адрес на няколко ефектни кадъра със забележителна работа с модели.

Знаем обаче, че въпреки нашето разочарование, доста хора харесаха филма и тяхната подкрепа се оказа достатъчна за появата на комикси, видео и настолни игри, а както се оказва (или ще се окаже, защото все още се събира финансиране) и на продължение, озаглавено „Iron Sky: The Coming Race”. Точно така, оригиналният екип на „Iron Sky” се събира отново, за да зарадва феновете си с още една нелепа, но в същото време крайно забавна и вълнуваща концепция:

Двадесет години след събитията от „Iron Sky” бившата нацистка база на Луната е последното убежище на човечеството. Земята е съсипана от ядрена война, но дълбоко под опустошената повърхност се крие мощ, която може да спаси хората… или да ги унищожи. Истината за произхода на човечеството ще бъде разкрита, когато отколешен враг повежда нашите герои на приключение в Кухата Земя. За да спасят човечеството, те трябва да победят древна раса променящи външността си рептили, както и тяхната армия динозаври.

А сега вижте и промо-визуализацията.

https://www.youtube.com/watch?v=3jLaf5qj8cs

плакат

Готина гавричка, но този път няма да се ентусиазираме. Разочарованието ни от първия филм беше толкова голямо, че не виждаме как тук ще получим нещо, което да ни накара да го забравим.

Повече за проекто-проекта може да научите на страницата му в Indiegogo. Може и да помогнете с някой и друг лев, ако сте фенове – търсената сума е 500 000 долара от общо 15-тина млн. Ако всичко върви нормално (тоест се намерят достатъчно хора да си дадат парите) премиерата ще бъде през 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. ох, направо ми стана жал за вас. такова разочарование…
    да ви отворя компотче?

  2. Хахахахха 🙂 🙂
    „ох, направо ми стана жал за вас. такова разочарование…
    да ви отворя компотче?“ –> жестоко, браво пич!

    К’ва е тая потна полюция бе!

    Хитлер и менящ външността си рептил, който язди динозавър под земята и живее в град на инките (или маите), за пирамида, дето излъчва лъч…?

    МА ВИЕ ВЕРНО ЛИ!!!
    МА ВЪЗМОЖНО ЛИ Е НЯКОЙ ИЗОБЩО ДА ИЗМИСЛИ ТАКАВА ПуМИЯ!
    Отврат!

  3. @stealth
    Туршийка може ли?

    @Bodilka
    Възможно е, даже много хора твърдят, че е истина.