The Legend Of Hercules

Вероятно си спомняте тази брадва от времето, когато се казваше „Hercules: The Legend Begins”. В средата на октомври пуснахме първия му трейлър, в следствие на който бяхме решили да не се занимаваме повече с него, затова и пропуснахме втория трейлър и смяната на заглавието – в момента филмът се казва „The Legend Of Hercules”, макар че вероятно повечето хора (също като нас) му казват „Херкулес, но не ония със Скалата”.

Какво тогава ни накара отново да се върнем към филма? Отговорът са една (неприлична) секундна сцена от новия, трети трейлър, в която Херкулес (в ролята е Келън Лъц, който е толкова нелеп, че просто няма как да го опишем) се освобождава от колоните, към които е окован. Тази сцена присъстваше във всички трейлъри до момента, но тук е украсена с нещо допълнително – големи каменни блокове, които Херкулес вкарва в оръжейна употреба. Сцената е „outrageous”, разбира се, също като всичко останало в трейлъра, а предполагаме и в самия филм, но пък от известна гледна точка е развлекателна и ни се стори, че си заслужава да бъде видяна.

Ха! Струва ни се, че са пипнали малко ефектите, защото определено има разлика с първия трейлър. Не че това помага особено, де, но все пак.

Тук няма какво друго да кажем, затова ви предлагаме да хвърлите едно око и на предните две реклами, които не отразихме. Така и така пускаме новина, поне да ги видим и тях. Пък и така по-удобно – ще можете да сравните промяната в конкретната сцена.

Режисьор на „Hercules: The Legend Begins” е Рени Харлин, а в ролите са Келън Лъц, Лиъм Макинтайър, Гайа Вайс, Скот Адкинс, Роксан МакКий, Люк Нюбери, Раде Шербеджия и др.

Премиерата е през март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Е то е ясно ,че Херкулес със скалата ще е по-добрият ,но този дано да е по-добър от Конан

  2. Чакаме някакви ъпдейти по другия 😀 иначе този ще си остане само с гледани трейлъри 😀