След отличния тийзър, който видяхме скоро, радарите ни отново светнаха в очакване на седми сезон от „Игра на тронове“, който следим с нестихващ интерес. Всъщност интересът ни не само, че не се губи, ами и постоянно се увеличава, като кулминацията беше битката на копелетата в девети епизод на шести сезон. Песента за огън и лед е към края си и за това всеки кадър е оскъден. От HBO са изключително пестеливи в рекламната си кампания и това личи и от последния тийзър, който се появи в интернет пространството вчера. Вижте го:

Чудно! От HBO са майстори в създаването на подобни тийзъри, които не показват нови кадри от сериала, но успяват да загатнат как ще са разположени фигурите на шахматното поле. Явно основните сили, които ще се сблъскат в седми сезон, ще бъдат Церсей, Джон и Денерис. Доста ясно ни се струва, че това ще е краят на Церсей. Кралицата на драконите и възкръсналият лидер на диваците, за съжаление се превърнаха в твърде предсказуеми фаворити за Железния трон. Надяваме се все пак да има „неприятни“ изненади и хиляди усложнения.

Повече за дължината на сезоните и интересното включване на Ед Шийрън може да прочетете тук.

Игра на тронове” се завръща на 16 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Много добър, всичко е пипнато, с идея зад всеки детайл, студеният дъх на Церсей хем е намек за зимата идва, а според мен показва какво да очакваме от нея – студенина и безмилостно отношение. Краят с окото на Краля на нощта сякаш казва: „да, играйте си игрите, но последната дума е моя”