Денерис дава тон на драконите си.
Денерис дава тон на драконите си.

Вече видяхме два тийзъра на свръхочаквания седми сезон на „Игра на тронове“ (тук и тук), а рекламната кампания тепърва започва. Създателите на сериала предвидливо са се досетили, че април месец ще започне да ни тресе абстиненция и ще се оглеждаме жадно за каквито и да са материали, свързани със сериала. Толкова сме я закъсали, че в случая сме опряли до костюмите.

В няколко нови реклами на HBO, които се появиха вчера вечерта, получаваме първия си поглед към новите костюми на главните действащи лица от новия сезон. Не е кой знае какво, но рекламите (в три версии) са доста оригинални, така че решихме да ги споделим с вас. По-долу ще приложим и снимки, за да разгледате костюмите по-добре. Вижте:

Рекламите, както казахме, са доста оригинални (без значение дали харесвате Джон Оливър). Може би сте разпознали и героите от останалите сериали на HBO, които се опитват да имитират пословичното интро. Добър повод да си припомним, че имаме да наваксваме с доста епизоди. Сега ви предлагаме да хвърлите по-подробен поглед на въпросните костюми, а под тях ще напишем и нашите впечатления от видяното:

Застудява явно наистина във Весторос, защото първото, което ни направи впечатление е, че повечето герои са облечени с няколко ката дрехи. Това се забелязва най-вече при Денерис, която е оставила ефирните плащове за нещо по-солидно. Радваме се да видим Тирион в нова премяна с окачената Ръка на краля. Друг, който пристига от Есос е Аря. Спомняме си как в първи сезон малкото тогава момиче искаше да бъде войн. Е, в този си вид изглежда точно така. Сандор Клегейн a.k.a Хрътката също е захвърлил предишните си одежди. Едва ли в този сезон ще го видим да цепи дърва.

Нямаме търпение! При нов трейлър ще отразим новината веднага. Дотогава може да си припомните новините ни до момента.

Игра на тронове” се завръща на 16 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *