Зоотрополис

Така вече е по-добре – вече имаме навлизане в сюжета! Буквално в навечерието на новата година маркетинг отделът на Disney реши, че е време да пусне следващ трейлър на „Зоотрополис” („Zootopia”) – след като „Star-Wars”-златото потече в сигурните каси на Къщата на Мишката, публиката трябва да е наясно, че ѝ предстоят нови и различни срещи през 2016!

Макар че предишният трейлър с ленивците беше забавен, този е много по-подробен по отношение на живота в града, функционирането му, срещата и „заварката” между зайка-полицайка и хитрия лисан, както и попадането им при мафиотския бос, който (особено по вежди!) страшно напомня Мартин Скорсезе (нали помните рибата-пуф Сайкс в „Shark Tale”). Всичко, което ви е нужно, за да се поддадете на очарованието на анимационните истории, и да посветите два часа на близките си малчугани, е налице: с един куршум, два… заека (pun intended) – децата ви се кефят, че сте им подарили забавно кино, а вие сте доволни, че имате „извинение” (ако ви е нужно такова?!), за да отидете на анимация! Какво повече?!

Припомняме ви официалният синопсис, а след него може да видите и два нови постер на филма.

Модерният град на животните не прилича на нищо познато! Съставен от различни обиталища – като шикозния площад Сахара и смразяващия Тундра-таун, Зоотрополис е място, където всякакви животни могат да живеят заедно! Без значение дали си слон или мишле, ти можеш да бъдеш всякакъв и да постигнеш всичко. А когато Джуди Хопс се появява в полицейското управление бързо разбира, че заешката ѝ природа няма да ѝ помогне да се справи – не толкова със задачите, колкото с големите тежкари в отдела… В един момент става ясно, че измамникът-лисан Ник Уайлд е сгащен за престъпление, което не е извършил; амбициозната заешка полицайка е на път да го закопчае, но и на двамата им става ясно, че са жертва на нагла конспирация и трябва да работят в един отбор, ако искат да разкрият истинските виновници. Ето как естествените врагове (в природата) могат да станат най-добри приятели (в живота).

плакат

плакат

Режисьори на „Зоотрополис” („Zootopia”) са Байрън Хауърд („Рапунцел и разбойникът”) и Рич Мур („Разбивачът Ралф”), в сътрудничество с Джарет Буш („Penn Zero: Part-Time Hero”). В оригинал главните герои във филма говорят с гласовете на Джейсън Бейтман и Джинифър Гудуин, а освен тях ще чуем още Идрис Елба, Дж. К. Симънс, Нейт Торънс, Джени Слейт, Томи Чонг, Октавия Спенсър, Бони Хънт и Дон Лейк, Алън Тудик, Томи Листър, Реймънд Пърси, Кейти Лоус, Джеси Корти, Джон ДиМаджио и Шакира, чиято нова песен „Try Everything” присъства в трейлъра.

Дали няма да е добре да се обмисли пускането (с по едно копие поне) на анимационните филми в оригинал?! Идеята не сработи си „Ранго”, но пък при „Силата се пробужда” нещата се получават.

Премиерата на „Зоотрополис” е предвидена за 4 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *