Изненадани сме колко продуктивен продължава да бъде Райън Рейнолдс, имайки предвид, че извън чисто актьорските си ангажименти, има и хиляда бизнеса, „сто“ деца, действа като маркетинг гуру на всеки филм, с който се захване и продължава да бълва нови и нови проекти. Може никога да не е бил най-великият актьор на света, но човекът има доста добра представа за собствения си бранд и го използва изключително успешно, на което няма как да не се възхищаваме.

Само преди броени дни видяхме трейлъра за предстоящия му филм Измислени приятели (IF), а сега научаваме за цели два нови проекта, за които той се готви. И двата звучат като типични „Райън Рейнолдс филми“, така че знаем точно на какво можем да се надяваме в най-добрия случай – тъповати, но забавни и чаровни екшън-комедийки, които доставят радост за 2 часа и после изчезват от съзнанието за още толкова.

Първият проект се нарича Calamity Hustle и Warner Bros. са го закупили след доста оспорван търг с другите студия. Не се учудваме, защото освен Рейнолдс в другата главна роля ще бъде Чанинг Тейтъм, което моментално значи много голяма видимост за този проект. Calamity Hustle ще разкаже историята за полицай (Рейнолдс), който разбира, че отчуждения му брат (Тейтъм), който по принцип е дребен мошеник, е замесен във високопрофилен обир на диаманти. Филмът е описван като екшън-комедия в стила на Смъртоносно оръжие. Warner Bros. предвиждат 140 млн. долара бюджет, а снимките ще се проведат в Ню Йорк, Лос Анджелис и Лас Вегас.

Определено звучи като напълно стандартен, даже мега изтъркан филм, но режисьор-сценаристи ще са Адам и Арън Ний, което ни дава малко надежда. Техният предишен филм The Lost City беше по същия начин позната концепция и до много голяма степен напълно се придържаше към рамката на жанра си, но беше страшно приятен и чаровен, което е единственото, на което можем да се надяваме и в този случай.

Другото предстоящо начинание на Рейнолдс пък ще бъде с Netflix и е на доста по-ранен етап от развитието си. Рейнолдс и Саймън Кимбърг, които заедно продуцират Дедпул поредицата, застават зад проект, описван като „международен филм за обир в стил Бандата на Оушън“. За момента тази продукция още няма име, но Рейнолдс е убедил Шон Леви да режисира, което ще е четвърта колаборация между двамата след повече от приятните Свободен играч и The Adam Project, както и предстоящия Дедпул 3, за който също имаме сравнително големи надежди. Видно е, че Рейнолдс и Леви работят повече от успешно заедно и искат да продължават да го правят. Сигурни сме, че и този филм ще е същия като предишните им, знаем какво да очакваме и всеки може лесно да си прецени дали ще се интересува от поредната им съвместна работа или не.

За останалите роли в проект все още няма обявени имена, а знаем, че за един такъв проект ансамбловият каст е най-важен, така че определено ще следим за новини в тази посока. Сценарият все още не е написан, но ще е поверен на Дейна Фокс, също работила по The Lost City. Изглежда сякаш Райън Рейнолдс го е гледал и е решил, че иска да работи по някакъв начин с всички замесени във филма, а Сандра Бълок още преди години я беше отметнал от списъка си.  

Ще следим и двата проекта и ще споделяме новини около тях, когато и да се появят.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *