Зоотрополис

Вече сме ви представяли първия трейлър на „Зоотрополис” и ви представихме по-важните герои, а сега новият трейлър е специален поздрав за всички проявили интерес към анимацията на Disney. Хрумката да стартират запознаването с героите точно чрез ленивците в статистическия отдел за регистрация на превозни средства е доста приятна – и дължината на този трейлър има причина да бъде такава. Нищо не може да направи смешката по-реална от продължителния кадър, в който полицайката Джуди Хопс се пробва да „пришпори” нещата…

Дори и да са решили тенденциозно да се пошегуват с прословутата и повсеместна бюрократична бавност, авторите на „Зоотрополис” надали са си представяли, че подобна весела карикатура може да се разглежда като „социален коментар” – важното е деца и родители да се забавляват. Като фенове на рисуваните истории много, ама много се надяваме „Зоотрополис” да е остроумно написан и забавен – и за малки, и за големи.

плакат

Модерният град на животните не прилича на нищо познато! Съставен от различни обиталища – като шикозния площад Сахара и смразяващия Тундра-таун, Зоотрополис е място, където всякакви животни могат да живеят заедно! Без значение дали си слон или мишле, ти можеш да бъдеш всякакъв и да постигнеш всичко. А когато Джуди Хопс се появява в полицейското управление бързо разбира, че заешката ѝ природа няма да ѝ помогне да се справи – не толкова със задачите, колкото с големите тежкари в отдела… В един момент става ясно, че измамникът-лисан Ник Уайлд е сгащен за престъпление, което не е извършил; амбициозната заешка полицайка е на път да го закопчае, но и на двамата им става ясно, че са жертва на нагла конспирация и трябва да работят в един отбор, ако искат да разкрият истинските виновници. Ето как естествените врагове (в природата) могат да станат най-добри приятели (в живота).

Режисьори на „Зоотрополис” („Zootopia”) са Байрън Хауърд („Tangled”) и Рич Мур („Разбивачът Ралф”), в сътрудничество с Джарет Буш („Penn Zero: Part-Time Hero”). В оригинал главните герои във филма говорят с гласовете на Джейсън Бейтман и Джинифър Гудуин, а освен тях ще чуем още Идрис Елба, Дж. К. Симънс, Нейт Торънс, Джени Слейт, Томи Чонг, Октавия Спенсър, Бони Хънт и Дон Лейк, Алън Тудик, Томи Листър, Реймънд Пърси, Кейти Лоус, Джеси Корти, Джон ДиМаджио и Шакира.

Премиерата на филма е предвидена за 4 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Сега ако започнат у нас да дават вечерни прожекции без гнусен дублаж, току-виж отида да го гледам на кино.

  2. Смехът на ленивеца трябва да е един от най-брилянтно анимираните моменти, които съм виждал от бая време. 😀