THR съобщават, че големият Ал Пачино се завръща към мафиотската драма с „Gotti: Three Generations” на Бари Левинсън („Рейнман”, „Слийпърс”, „Да разлаеш кучетата”), който само преди няколко седмици замени Ник Касаветис на режисьорския стол.

Миналата година Пачино и Левинсън работиха заедно по „You Don’t Know Jack” – филм за историята на Джак „д-р Смърт” Кеворкян и крайният резултат беше едно от най-добрите произведения в по-скорошната кариера и на двамата, така че няма как да не сме оптимистично настроени към проекта. Освен това, двамата определено имат опит в жанра.

Ал Пачино

„Gotti: Three Generations” ще се фокусира върху отношенията на един от най-известните американски мафиоти Джон Готи и неговия син Джон Готи-младши, който се отказва от мафиотския бизнес. Разбира се, ще получим и нов поглед „зад кулисите” на цялата фамилия Гамбино, на която Готи става бос и която е една от петте фамилии контролиращи организираната престъпност в Ню Йорк.

Пачино ще влезе в ролята на Нийл Делакроче, който е глава на фамилията Гамбино, както и личен приятел и ментор на Джон Готи, а останалият кастинг включва Джон Траволта като Готи, Кели Престън като съпругата на Готи, Виктория и Ела Блу Траволта като дъщерята на Виктория, Ейнджъл. Тук няма как да не спомен лекичкото усещане за непотизъм, което се прокрадва, тъй като очевидно Ела Блу Траволта е дъщерята на Джон Траволта, а пък Кели Престън е отдавнашната му съпруга. От друга страна, може всичко това да е за да се придаде по-голяма правдоподобност на образите.

Но както и да е. Това съвсем не е целият поддържащ каст, защото следват още няколко доста известни и далеч по-интересни имена като Джо Пеши, който ще играе Анджело Рухеро, капореджиме и близък приятел на Готи, както и Линдзи Лохан като съпругата на Готи-младши.

И последно от „THR” съобщават че партньорът на Левинсън от „Бъгси”, номинираният за „Оскар” Джеймс Тобак, е бил нает да направи няколко промени по сценария.

Снимките на „Gotti: Three Generations” трябва да започнат в края годината, а премиерата е предвидена за есента на 2012-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. Джо Пеши е жесток! Но вече е много стар! 🙁 С това не казвам, че не ми харесва за ролята или нещо такова, напротив, просто отбелязва един тъжен факт.

 2. "по-голяма правдоподобност на образите" друг път… Това си е откровена връзкарщина 🙂

 3. Дринов, за съжаление времето работи неуморно против всички, а от новите попълнения, като изключим една френска чаровница, рядко се забелязват симпатични актьори…

 4. @Иван

  Кой както се уреди, нали знаеш? 🙂 🙂

  @Doom Lord Kazzak

  Виждали сме и по-трагични! 🙂

  @HerMamut

  Така е! 🙂 🙂 🙂