Първият трейлър на канибалския сай-фай хорър „The Colony” потвърди очакванията ни, че филмът ще бъде евтинийка, но ние продължаваме да го следим и да го очакваме с интерес, първо, защото положението не е чак толкова зле – даже е доста напред с материала в сравнение с продукциите на Sy-fy или други компании (или личности), специализирани в нискобюджетни фантастики, второ, доста си падаме по подобни филми и трето, да повторим за милиарден път, в ролите са Лорънс Фишбърн, когото харесваме доста, и Бил Пакстън, който е един от най-големите ни любимци.

Сега имаме възможност да видим нов трейлър, който допълнително затвърждава тези ни усещания, а дори успява и леко да завиши очакванията ни. Първата му половина е абсолютно същата като предишния трейлър, но втората се различава съществено и за първи път имаме възможност да видим какво точно представляват „канибалите”, тормозещи две от последните човешки колонии на Земята.

Вижте и най-новия постер.

The Colony - плакат

Под ледената повърхност оцелелите в Колония 7 се борят за живота си, докато хранителните запаси намаляват, а температурата продължава да пада. Раздирани от болести и вътрешни конфликти, колонистите подозират най-лошото, когато загубват контакт с Колония 5 – единственото друго известно убежище. Преследваният от трагичното си минало механик Сам се присъединява към Бригс и водения от него екип, които се отправят на опасна експедиция да открият какво всъщност се е случило. След тежкия преход те откриват, че причините са далеч по-лоши, отколкото са си представяли и сега, Колония 7 трябва да води свирепа битка, за да осигури оцеляването на човечеството.

Режисьор на „The Colony” е Джеф Ренфро, а в ролите са Лорънс Фишбърн, Бил Пакстън, Кевин Зигърс, Шарлот Съливан, Джон Тенч и др.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Филмът не е чаак толкова зле. Да, има много плотхолс, да, доста е клиширан, евтинийка е, изглежда незавършен, но става за гледане, държи в напрежение и могат да му се открият няколко добри качества. Ако се бяха постарали малко повече, можеше да стане един що-годе добър филм.

    1. Game over, MAN!, Game over!
      Nice night for a walk, eh?

      … и горе-долу с това се изчерпва приносът му към киното. Добре, че е Джеймс Камерън 😀

    2. I beg to differ, sir. 🙂 Xapecвам много „Tombstone“, „A Simple Plan“, „Near Dark“, „Predator 2“, „Weird Science“ и „Twister“, a не забравяй, че макар да не е акцент във филми като „Apollo 13“, „Nightcrawler“ и „Edge Of Tomorrow“, това все пак са си чудни попадения в кариерата му. Освен това и като режисьор има потенциал, поне съдейки по приличния „Frailty“.

    3. Sir, аз първо не мога да се меря с филмознания като твоите, но виж за някои от заглавията които си споменал имам мнение:

      Tombstone – от това че Val Kilmer и Michael Biehn напълно унищожават в този филм, дори съм забравил че Paxton играе там. А го имам отскоро на blu–ray дори :/
      Predator 2 – странно, но аз в този филм не го помня въобще и то не за друго, а защото отново играе същия персонаж, който играе в много други филми – лигльо, който се прави на мъжкар, а после излиза че не е (виждаш ли pattern-а тук?).
      Аpollo 13 – опитва се за задълбочи тук, но Tom Hanks е абсолютно impecable и обира всички точки.
      Twister – не съм го гледал от мноооооого време, и тази вечер ще си го припомня.
      Edge Of Tomorrow – за този филми си супер прав. ”Wake up, maggot!“ си е мега добрата реплика, а и мустачките са модерни.
      Nightcrawler – неслучайно го оставих последен, не заради Paxton, а заради главния герой, заради когото не съм си правил и труда да гледам въобще филма.

      In general, аз харесвам Bill много, защото играе в много култови (за мен) филми. Но общо взето, винаги си е притурка с 1-2 куул реплики, от които само тези които споменах са останали в историята. Никога не съм го гледал в главна роля, където всички останали да са му supporting. Което като цяло, потвърждава тезата ти за агента му. Това обаче, не важи за Fishburne – The Matrix, Event Horizon, Predators, Apocalypse Now – все различни персонажи с дълбочина, стил и специфичност.

      В крайна сметка, всеки един от нас поне веднъж е казал „Free your mind“ имитирайки гласа на Морфеус, искайки нестандартни услуги от гаджето си, в края на 90-те. Никой обаче не е казвал „Nice night for a walk, eh?“ 😀

    4. Никъде не твърдя, че Пакстън е голям актьор, а че има доста яки филми в кариерата – това по повод тъпотията „Colony“. Дори във филмите на Кемърън пак е заменим и с нищо не се отличава като игра, просто е култов типаж и толкоз. 🙂 Странно ми е обаче, че не го помниш във втория „Хищникът“, при условие, че най-известното нещо, свързано с Пакстън, е това, че той е единственият човек на Земята, убит от терминатор, пришълец и хищник (Ланс Хенриксън почти се класира за същото). Много ми се ще най-сетне пак да режисира нещо.

    5. Е, помня го от Хищника с бежавото палтенце. Още докато пишех предния коментар се сетих как се опитваше да загражда Леона в полицейския участък. Виж, това за тройния kill не се бях сещал. Култ 😀