„True Grit”

По принцип рядко пускаме телевизионни клипове за филм, но „True Grit” (просто не можем да му казваме „Непреклонните” и това си е) не е какъв да е филм, и лично според нас тези рекламки заслужават вниманието ни.

Ако се чудите кога ще спрем с новините за него, вероятно това ще се случи веднага щом излезе по кината. Или хайде да е по-сигурно, нека кажем щом станат известни  номинациите за „Оскар” – носят се слухове, че филмът просто няма как да бъде пренебрегнат от Академията.

Въпреки че не сме го гледали, ние въобще не се съмняваме, че братята Коен са направили поредния си шедьовър и ако сте проследили плакатитетрейлъритеснимките и всички останали  новини, без съмнение ще се съгласите с нас.

А сега вижте трите страхотни тв спота, кой от кой по-добър. Ние като че ли гласуваме за втория.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. "просто няма как да бъде пренебрегнат от Академията"

    Ако ще и 90 минути само прическите си да бяха снимали, пак щяха да са номинирани, така че това изобщо не е критерий за качество. Академията е толкова сдухана в последните години, че всеки, който продължава да я счита за нещо повече от претенциозна фешън вечеринка, определено има проблеми с възприятията.

    Мисълта ми е, че филмът си обещава и без такива препратки. Навява на атмосферата от "Няма място за старите кучета" и "Непростимо". Според мен Джош ще е голямото име тука.

  2. А дано си прав за Джош! Иначе, аз бих гледал 90 минути прически от братята Коен. Ще е супер филмче. :))))

    И нещичко за академията. Наскоро си говорих с един режисьор, който е член на Академията. Миналата година е гласувал за "Hurt Locker", не защото филма е супер, а за да не вземе "Аватар". На въпрос от моя страна "Защо не така, не ти ли харесва?", той ми отговори, че му харесва, но Камерън бил "прик" и направил много пари и награда щяла да му дойде повече.

    Явно комплексарщината "Я не искам аз да съм добре, а на Вудте да му е зле", не е само наш патент. 🙁