Крисчън Бейл - „The New World”

След като се размотаваше десетилетия наред, Терънс Малик изведнъж превключи на скорост и както доскоро беше познат като „режисьора с 4 филма”, сега – след премиерата на „Дървото на живота”, който чакахме сякаш цяла вечност (но пък си струваше и още как) – вече има един заснет филм и подготвя втори.

Първият неозаглавен проект е с участието на Бен Афлек, Рейчъл Вайс, Хавиер Бардем, Рейчъл МакАдамс, Бари Пепър и Олга Куриленко – това е филмът, за който ви съобщихме по това време миналата година и в който Крисчън Бейл трябваше да участва, но бе заменен от Афлек, въпреки недоволството ни. Но Бейл все пак ще работи с Малик (за втори път след „The New World”, където явно са се сработили добре), защото според Twitch режисьорът подготвя следващия си филм и той ще се снима в началото на 2012.

Разбира се, не се знае нищо за проекта, освен че Бейл ще поеме главната мъжка роля и филмът няма да има голям актьорски екип – втората основна роля е женска и според слуховете Малик се колебае между Руни Мара („The Girl with the Dragon Tattoo”), Миа Васиковска („Алиса в Страната на чудесата”), Хейли Бенет („The Hole”) и Клемънс Поузи (Фльор в „Хари Потър” филмите, но нас повече ни радва във „В Брюж”).

За съжаление, не знаем нищо друго за проекта и доколкото познаваме Малик – знаете какво имаме предвид! – подробностите ще научим в кината по някое време през 2013. Може би. Но поне вече не можем да се оплакваме, че му се пада по един филм на десетилетие.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

 1. Как така „повече ви радва“ бе, простак?!?!???? Не те е срам!!!!!!
  Фльор го била радвала…!!!

 2. Терънс Малик изведнъж превключи на скорост и както доскоро беше познат като „режисьора с 4 филма”

  Аааааааааахахахахахахахахахахаха 😀

 3. супер, неописуема радост е, че толкова експериментален и артистичен режисьор получава възможност да упражнява таланта си.

 4. Снощи отново гледах последния „Хари Потър“ и днес пак съм в тиха сладка мъка…

 5. Абе аз не че нещо, ама на тая ваш’та мома името не се ли изговаря Клеманс Поези?

  За Малик ще си мълча 😉

 6. Ами, да, ПоезИ е. 🙂 Аз от френски не разбирам, пък и не съм се интересувал как и се произнася името. Мамутчето обаче, трябваше да го знае това. 🙂 🙂 🙂

  За Малик си мълчи! 🙂 🙂

 7. Че аз го знам, бре!!!! Произнася се Клемонс Поези – навсякъде така съм го писал, като съм коментирал. И в писмото до Дядо Мраз също!

 8. Що тогава не си ми направил забележка, че го изписвам грешно? Бивали такова неуважение към любимата? 🙂 🙂 🙂

 9. Ми нали трябва да ти се мазня, бе! Барем пускаш повече новини за нея. Ей го е – за Birdsong нито дума нямаше…

 10. Ха-ха, добре! Вярно е, не съм му обръщал внимание на „Birdsong“. Освен Поези, нещо друго в него става ли? Питам сериозно. 🙂