Пропадане в мрака

Here we go again! По всяка вероятност „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е новинарски най-добре представеният блокбастър на сайта ни за тази година. Принципно го очакваме с повече от голям интерес, но какво толкова се вкопчваме във всяко клипче и плакатче не ни е ясно. Знаем само, че в момента, в който ни попадне нещо ново пред очите, ни засърбяват ръцете да го пуснем. А този път сме и допълнително мотивирани.

Преди няколко дни видяхме един „character” банер на филма и бяхме убедени, че в най-скоро време ще го видим представен на части като отделни плакати и не само това, но  очаквахме и те да са придружени от плакати на останалите герои, които не бяха намерили място в банера. В последствие, в нета дебютираха няколко „character” постери, но те не бяха тези, които очаквахме.

И точно, когато вече си мислихме, че този път сме подценили клишираната и лишена от въображение холивудска машина за маркетинг, предсказанието ни се сбъдна на 90% с една прилична порция плакати. А причината да не е на 100% е защото сред серията плакати липсва Антон Чехов. Но все още не е късно и като нищо и той ще изскочи от някъде.

А сега ви предлагаме да ги видите тези плакати, но преди това хвърлете едно око на най-новия клип от филма, в който има доста повече „Star Wars” отколкото „Star Trek”. Вижте.

Ето и плакатите:

Пропадане в мрака

Пропадане в мрака

Пропадане в мрака

Пропадане в мрака

Пропадане в мрака

Пропадане в мрака

Пропадане в мрака

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, сценарият е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф, а в ролите са Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антон Йелчин, Джон Чо, Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив, Питър Уелър и др.

Българската премиера е 10 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абе само аз ли съм или в този и предишния клип, диалогът е ужасен (Fucking Lindelof),а никой ли не забеляза пародийните костюми от първия клип.

  2. Интересно ми е какво ли настроение щеше да има филмът, ако Бенисио беше вместо Уелър… и все пак се радвам, че Робокоп участва 🙂