Ким Бейсингър

И лошите новини, като горчивите лекарства, е хубаво да се поемат без протакане и на една бърза глътка. Variety съобщават, че любимата ни Ким Бейсингър, която въпреки възрастта си (и, за съжаление, неуспешните си пластични операции) все още навестява сексуалните ни фантазии, се е съгласила на участие в „Петдесет нюанса по-тъмно” – следващата част от екранизациите по изключително популярната (и също толкова елементарна) поредица на Е. Л. Джеймс „Петдесет нюанса сиво”.

Бейсингър ще влезе в ролята на Елена Линкълн – бивша любовница на Крисчън Грей (доколкото разбираме, тя за него е нещо като „мисис Робинсън”) и негова настояща бизнес партньорка, която не е особено доволна от романтичното му залитане по Анастейжа Стийл и се опитва да ги раздели. Стискаме палци да не успее, защото любовта на двамата е толкова красива…

Но да оставим сарказма настрана. Колкото сме недоволни от факта, че Ким Бейсингър (която с нетърпение чакаме да видим в „The Nice Guys” на Шейн Блек) ще пилее времето и таланта си в подобен филм, толкова и се радваме, че ще я видим в някаква по-мръснишка и секси роля. Искрено се надяваме „Петдесет нюанса по-тъмно” да бъде малко по-смел от първия филм, който не предложи нищо „по-така”, а сме чували, че в „романите” има доста… пикантерии.

Петдесет нюанса по-тъмно” и третата част „Петдесет нюанса освободени“ ще се снимат back-to-back под режисурата на Джеймс Фоули („Glengarry Glen Ross”, „House of Cards”), който замени Сам Тейлър-Джонсън, след като тя напусна (говори се, че е заради търкания с авторката и продуцент на филмите Е. Л. Джеймс). Фоули ще е и сценарист наравно с Нийл Ленърд, който по случайност е съпруг на Джеймс. В ролите, освен Ким Бейсингър и завръщащите се Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, ще видим още Макс Мартини, Люк Граймс, Рита Ори, Елойс Мъмфорд и Виктор Расук.

Премиерите са предвидени съответно за 10 февруари 2017 и 9 февруари 2018.

Ким Бейсингър

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Ок, сериозен въпрос. Най-добро актьорско изпълнение от мама?

  2. Много е добра тук:

    https://www.youtube.com/watch?v=aowSGxim_O8

    …хаха. 🙂 Иначе никога не съм я намирал за добра актриса, но пък безспорно беше ужасно секси през 80-те и 90-те. 🙂 Появата й в „8 mile“ като че ли е сред най-добрите й изпълнения, докато това в „Поверително от Ел Ей“ ми е доста надценено (чак пък „Оскар“?).

  3. Да, надценено е! Именно, защото никой не я възприема като актриса. На първо място за мен е във „Врата на пода“. Адски естествена. Тъгата на родителя, който е загубил дете винати е супер натрапчива, докато в тоя филм беше тиха. Без истерии и сцени.

  4. Оф, за втори път днес не мога да се изразя добре под твой коментар. Нещо ме смущаваш. 😀 Второто изречение да се чете на нов ред.

  5. Наистина, при цялото ми уважение към качествата й като актриса (определено не са невероятни, но ги има), Ким Бейсингър е преди всичко изумителен сексапил. Жалко само, че ще свърже името си с тая повече от противна боза.