Точно преди три дни, по повод една гигантска новина с рекламни материали от „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) на Джей Джей Ейбрамс, коментирахме, че маркетинговата инвазия на филма достига гигантски размери и степени, на които трудно насмогваме, и ето че днес се появява поредният ъпдейт. Той е доста по-скромен от предишния (и слава богу), но пък за сметка на това е интересен.

Първо идва един нов, екшън ориентиран телевизионен спот, който не предлага нищо по-различно от досегашните трейлъри, но акцентира и ни припомня едно важно събитие – разрушаването на „Ентърпрайз”, което е в центъра и на втория акцент на новината, най-новия постер на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=GnTwkT9pYlE

Ето го и постера, предлагащ известно разнообразие на фона на плакатите до момента, на които досега винаги се мъдреше Бенедикт Къмбърбач с героичната злодейската си поза.

Star Trek Into Darkness - плакат

Накрая завършваме с един не особено вдъхновяващ банер и така като гледаме, скоро ще го представяме на отделни „character” постери. Очакваме нещо подобно и за останалите образи от филма – Чехов, Скоти, Боунс и Сулу.

Star Trek Into Darkness - банер

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, сценарият е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф, а в ролите са Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антон Йелчин, Джон Чо, Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив, Питър Уелър и др.

Българската премиера е 10 май 2013.

Повече подробности за филма можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *