Update: Преди броени часове дебютира нов епичен трейлър на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”). Показваме ви го тук, защото колкото и да е як и да си заслужава, ако след всичките новини, посветени на проекта, които напускахме през последните няколко дни, бяхме избацали още една, щеше да стане нелепо. Затова просто вижте и се радвайте, защото рекламата е чудна.

Darkness is coming!

–––
Когато преди три дни покрай последния телевизионен спот и най-новия плакат на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) видяхме и един (не особено вдъхновяващ) „character” банер, бяхме убедени, че съвсем скоро ще станем свидетели и на отделни постери.

Ето, че точно това се случва, само че не точно така както го мислехме – смятахме, че отделните плакати ще са единични с образите от банера, но за наша изненада, това важи само за единия от тях, при това не в пълна степен.

Както казахме и миналия път, в очакване сме на плакати и на другите герои – Чехов, Скоти, Боунс и Сулу, а защо не и на д-р Керъл Маркъс (Алис Ив).

А докато чакаме това да се случи, вижте и най-новите телевизионни спотове на филма, плюс едно кратко видео с интервюта.

http://www.youtube.com/watch?v=l6XatQIxrys

Интервю

http://www.youtube.com/watch?v=tTWTSXgmknw

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, сценарият е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф, а в ролите са Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антон Йелчин, Джон Чо, Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив, Питър Уелър и др.

Българската премиера е 10 май 2013.

Повече подробности за филма можете да прочетете в новините ни до момента.

А сега ви оставяме с един „Duck Dodgers in the 24 1/2 Century” mashup.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Аз искам да питам (пак): Ако не си запознат с вселената на Стар Трек, създадена от сериалите, комиксите и т.нат., можеш ли да разбереш (и да се насладиш пълноценно) на филмите – този и предишния (от 2009)? 🙂

  2. Може, разбира се. Пак ще повторя, че това си е една качествена фантастика, която много ми хареса, без да съм гледал каквото и да било от вселената. Съвсем случайно се озовах на предпремиерна прожекция и останах доволен. Освен всичко друго филма е и предистория на поредицата и въпреки че няма да подскачах като ужилен при появата на този или онзи герой филма е направен много добре.