Обикновено, когато говорим за исторически филми, първите ни асоциации са за разни кринолини и подобни обозначения на английската аристокрация. Нищо обаче не поставя един филм „в период“, колкото 80-тарската мода и, разбира се, върха на коафьорския стил – прическата mullet. Днес ще ви покажем трейлър, който по всякакъв начин изглежда интересно и ангажиращо, но нищо не може да ни отвлече вниманието от това колко скандално изглеждат всички герои.

Става дума за Love Lies Bleeding – новия филм на Кристен Стюарт, написан и режисиран от Роуз Глас, която познаваме от изключително впечатляващия ѝ дебют Saint Maud. Тук историята се върти около героинята на Стюарт Лу, която работи във фитнес в един от онези американски градове, които са толкова малки, че сякаш практически не съществуват. Лу се влюбва в амбициозната културистка Джаки, което обаче забърква и двете все по-дълбоко с криминалното семейство, от което Лу се опитва да избяга.

Без съмнение Кристен Стюарт е голямото име в този каст и от трейлъра ще видите как тя сякаш е единствената, към която фризьорите на филма са се отнесли някак милостиво, въпреки че и тя е дарена с mullet. Привличаме вниманието ви обаче най-вече към потресаващия вид на Ед Харис, който по принцип си изглежда заплашително, но в случая успява да докара истински кошмарна визия като бащата престъпник на Лу.

Love Lies Bleeding определено изглежда интересно, ангажиращо и провокативно, с истинска любовна история, примесена с реално вълнуващ криминален сюжет. Ясно е, че голяма част от публиката има силно изразено мнение за Кристен Стюарт, което не може да бъде променено по един или по друг начин. Ние смятаме обаче, че тя е една от малкото актриси, които правят единствено и само интересни избори и дори не всеки от тях да е успешен в крайна сметка, трябва винаги да им се обръща внимание. Към това добавяме и обещаващата млада режисьорка, поддържащия актьорски екип и интересния сюжет и Love Lies Bleeding по всякакъв начин се превръща един доста любопитен  независим проекти, който ще очакваме догодина.

Love Lies Bleeding е режисиран от Роуз Глас (Saint Maud), която е и автор на сценария заедно с Вероника Тофилска. Актьорският екип е съставен от Кристен Стюарт, Кейти О’Браян, Ед Харис, Дейв Франко, Джена Малоун и Ана Баришников.

Филмът ще дебютира на фестивала Сънданс, след което ще бъде пуснат в американските кина от 8 март 2024г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment