Както (вероятно) вече знаете, тази неделя е „Super-Bowl”, по време на който филмовите студия ще покажат реклами на „големите им надежди”. От потвърдените заглавия, които ще имат трейлъри, наред с „Пропадане в мрака”, „Z-та световна война” и „The Lone Ranger”, едно от най-очакваните от нас е „Железният човек 3”, който ще бъде представен с едноминутен трейлър.

Следвайки утвърдилия се метод с тийзъри на тийзърите (откакто я измислиха тази глупост, не сме виждали предварително изтекли спотове, каквато беше традицията при предишните издания на Super-Bowl), „Disney” разпространиха кратко 14-секундно спотче, с което да ни подгреят за неделя. Слава Богу, също както и при „The Lone Ranger”, като допълнителен бонус, получаваме и един плакат, който, смеем да твърдим, в случая си заслужава далеч повече и с удоволствие бихме си окачили на стената.

Преди да ги видите искаме да отбележим, че родните разпространители от „Форум Филм България” реагираха мълниеносно с локализирането му и за наша огромна радост ни предоставят възможност да го видите ексклузивно само при нас.

"Железният човек 3" - ексклузивен БГ постер

Ето и споменатото кратко тийзърче:

Режисьор на „Железният човек 3” е Шейн Блек, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син, Бен Кингсли, Гай Пиърс, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Ребека Хол, Ашли Хамилтън, Джон Фавро, Джеймс Бадж Дейл и Уилям Садлър.

Българската премиера на филма е 26 април в 3D и IMAX 3D.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Е, то какво да те надъхат тези 14 секунди? Нека да изчакаме пълната реклама в неделя.
    Иначе плаката е чуден! 🙂

  2. Аз имах предвид 1-ят трейлър. Хякак си, суховат и пекалено сериозен ми се стори и нямаше AC/DC. Дано филма да си запази шеговития тон въпреки the epic fall.

  3. Ще! И Блек и Файги обещаха, че филмът няма да се взима на сериозно. Просто, че има един-два мрачни елемента.

  4. Железния човек трявда да умре!
    Все пак нали е болняв и там радиация ли кво беше му вреди и го мори…. Пие хапчета, ама не помага 😉

  5. Е па той щеше да умре , но намери там няква формула ,която беше оставена от баща му и се оправи 😀