Изненадващите развития около Джей Джей Ейбрамс и „Star Wars” от последните няколко седмици не повлияха по никакъв начин върху отношението ни към „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) и продължаваме да очакваме и да следим всичко ново около филма с голямо нетърпение.

За момента вниманието ни е фокусирано върху предстоящия „Super-Bowl”, който ще бъде тази неделя и по време на който ще бъде излъчен нов рекламен клип на филма – принципно един 30-секунден телевизионен спот не е чак такъв „биг дийл”, но предвид че „Super-Bowl” е гледан от милиони, на излъчваните реклами се отделя повече внимание и почти винаги те са по-добри от обикновено – но дотогава има време, а сега получаваме друга, не по-малко интересна възможност да надникнем към филма.

Става въпрос за кратко видео зад кулисите, предлагащо коментар от екипа на филма и няколко впечатляващи нови кадъра, както и нова порция снимки с висока резолюция. Вижте!

Като допълнение ви предлагаме да видите и корицата на официалната комиксова предистория на филма „Star Trek Countdown to Darkness”, която ни предлага поглед към клингоните, които изглеждат точно както в отпадналата сцена (може да я видите отдолу) от първия „Стар Трек”.

корицата на официалната комиксова предистория на филма „Star Trek Countdown to Darkness”

http://www.youtube.com/watch?v=pchkWmhCMXM

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, сценарият е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф, а в ролите са Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антон Йелчин, Джон Чо, Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив, Питър Уелър и др.

Премиерата е 17 май 2013.

Повече подробности (и спекулации) за проекта може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *