Тази неделя е „Super-Bowl” и по традиция големите студия ще покажат телевизионни трейлъри на най-очакваните им филмови заглавия. През последните няколко години свикнахме да виждаме част от тези реклами да дебютират в интернет няколко дни по-рано, но изглежда, че и тук е навлязла супер досадната мода на тийзъри на тийзъри, защото точно това получаваме от „Disney” и фентъзи уестърна на Гор Вербински и Джони Деп „The Lone Ranger”.

Принципно Super-Bowl рекламите са с продължителност 30 секунди и един подобен трейлър от 15 секунди звучи като дори по-голяма простотия от обикновено, но в случая „Disney” са заложили на минутка и половина (доколкото разбираме рекламата ще се излъчи преди самото спортно събитие, защото с тази продължителност цената, която ще трябва да платят за излъчване в полувремето, би има стигнала за финансиране на малък филм). Не че това оправдава нещо, де.

Вижте тийзърчето, а след това хвърлете едно око и на най-новия постер на филма, който придава поне някакъв смисъл на цялата тази новина.

The Lone Ranger - плакат

Повече подробности за проекта, както и предишния трейлър на филма, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „The Lone Ranger” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, първите три „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио и Джъстин Хейти. В ролите са Джони Деп, Арми Хамър, Том Уилкинсън, Уилям Фикнър, Бари Пепър, Хелена Бонам Картър и др.

Премиерата е 3 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. В ComingSoon прочетох аз 😀 , не знам за остъпка , но миналата година са изкарали общо около 113 млн от реклами 😀

  2. Да, големи пари падат!
    Между другото, кой ги взима тези пари? Тези, които държат правата за телевизионното излъчване ли?

  3. Не знам кой взема парите, но колкото повече гледам трейлърите на тоя фил толкова повече се убеждавам, че ще бъде ебати шитнята… надявам се да ггреша, но имам чувството, че този филм ще бъде тотално разочарование… Ще видите…. искрено ще се радвам да съм сгрешил, но интуицията рядко ме лъже….
    Да не говорим, че Арми Хамър е просто нелеп в тази роля… и изобщо не е за този филм… д ане говорим, че ще гледаме 2 часа винаги страхотния Джони Деп като капитан Джак спароу…..