Филип Нойс

Филип Нойс отново е поставен пред задачата да избира. След като приключи с авантюрата на Джоли в „Агент Солт”, той щеше да режисира „Hunter Killer”, но го остави на Антоан Фукуа; щеше да прави римейк на „Кървав спорт” на Жан-Клод Ван Дам; щеше да поеме биографичния проект „Our Wild Life”, обаче се спря на фентъзи-трилър-романтиката „Timeless”, за която вече е избран и изпълнител на главната роля – „брат му на Тор”, Лиъм Хемсуърт.

А колко по-вдъхновени и надъхани се чувствахме, когато очаквахме следващо предизвикателство за Джак Райън, или новини около „Тихият американец”… Може би скоро ще стане ясно какво ще предпочете ветеранът-режисьор – дали споменатия проект „Timeless” или трилъра „The Arrangement”, който ще бъде в стил „Неприлично предложение” с подчертан расов подтекст. Продуцентите от Mandate Pictures изтъкнаха колко са доволни от възможността да работят с Нойс и от шанса за сценария да си осигурят Брайън Тъкър. Въпреки че има в актива си до момента само „Broken City”, в който ще участват Ръсел Кроу, Марк Уолбърг и Катрин Зита-Джоунс, Тъкър вече си спечели име като обещаващ сценарист. Сред ангажиментите му фигурира англоезичната адаптация на „Sympathy for Mr. Vengeance” на Чан-уук Парк и биографичния проект за Тупак Шакур, който вероятно ще бъде режисиран от Джон Сингълтън.

Тъй като „The Arrangement” все още няма поставена начална дата за снимки, може и да заеме по-задно място в графика за предстоящите месеци на Филип Нойс. Пък и все още му предстои кастинг за предизвикателните роли – бял съпруг, съпруга-мулатка и тъмнокож бизнесмен, който предлага да отърве семейството от финансовите им затруднения срещу три дни, прекарани със съпругата. Ето как се раждат колебания и терзания в не един сюжет…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *