Марк Уолбърг официално в „Трансформърс 4”

Марк Уолбърг вече официално е звездата на „Трансформърс 4” и ако по една или друга причина тази новина не ви допада, сами сте си виновни, интернет. Когато за първи път се понесоха слухове за участието на Уолбърг в така наречения „Т4” (по принцип обичаме да си улесняваме живота с подобни съкращения, но точно това ни е прекалено „терминаторско”), Бей отрече категорично, настоявайки, че двамата си работят по „Pain and Gain” и толкоз.

Миналата седмица обаче изненадващо обяви, че – видите ли – интернет слуховете му дали идея:

„Миналата седмица смазах един слух в интернет. Беше за Марк Уолбърг, че щял да участва в „Transformers 4”. С Марк се сработихме толкова добре по „Pain and Gain” и изпълнението му беше толкова добро – нека просто кажем, че слуховете в интернет ми дадоха няколко идеи. В момента сме в началото на подготвянето на историята на „Т4” и една-две идеи набират тяга. Затова искам да кажа „Благодаря, интернет”.”

Наистина, това е само някакъв личен коментар на сайта на Бей, който обаче беше последван и циментиран от съвсем официално съобщение:

„Марк е страхотен. Актьор от неговия калибър е идеалният човек, който да вдъхне нов живот на поредицата.”

Нас, ако питате, след третия филм може да има нужда от нещо по-силничко, което да вдъхне нов живот на „Трансформърс”, но като цяло сме фенове на роботите и в крайна сметка Майкъл Бей е роден да снима „Трансформърс”, така че нека се забавлява, момчето, щом го влече.

Разбира се, много е възможно Бей просто да си измисля цялата история с „интернет слуховете го навели на мисълта”, само за да стопли отношенията с феновете, въпреки че точно той няма нужда от подобни номера – има си предостатъчно верни почитатели, а останалите няма да ги спечели с кастинг новини и то точно пък за този филм. А ако вие сте сред феновете, сигурно ще се зарадвате и на официалното лого:

Официалното лого на Трансформърс 4

Общо взето с това (и с информацията – отново идваща от Бей, – че действието на новия филм ще се развива четири години след атаките в Чикаго) се изчерпват новините около „Трансформърс 4” и остана само да отбележим, че премиерата е 27 юни 2014, преди да се върнем за секунда на така наречения „малък” филм на Бей, „Pain and Gain” с Уолбърг и Дуейн Джонсън. Явно няма да намерим време за новина специално за плаката на филма, затова ще използваме тази възможност да го представим.

Pain and Gain - палакат

Повече за „Pain and Gain” можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *