Даниел Радклиф в „The Woman in Black”

За нас Даниел Радклиф не само беше (а и все още е) най-голямото недоразумение във филмите от поредицата за „Хари Потър”, но се класираше и сред едни от най-неприятните ни актьори. Наскоро обаче го гледахме в епизод от любимото шоу „QI” и честно казано бяхме изненадани от момчето. Поради тази причина сега сме далеч по-благоразположени към него и сме склонни да му дадем шанс. А когато става въпрос за класическа призрачна история, при това дело на легендарните „Hammer Film Productions”… е, нека само кажем, че едва ли би могло да бъде по-добре.

Само имайте предвид, че става въпрос за тийзър, за да няма разочаровани.

http://www.youtube.com/watch?v=cSHEYVGaWok

Историята проследява младия адвокат Артър Кипс (Радклиф), който заминава към отдалечено село, за да сложи в ред документите на наскоро починал клиент. Докато работи в изолираната му къща, Кипс се натъква на няколко трагични тайни, а безпокойството му нараства още повече, когато зърва мистериозна жена облечена в черно. В лицето на местните хора Кипс среща стена от мълчание и е принуден собственоръчно да разкрие идентичността и истинските намерения на Жената в черно, което води до отчаяна надпревара с времето.

„The Woman In Black” е режисиран от Джеймс Уоткинс („Eden Lake”) по сценарий на Джейн Голдман („Звезден прах”, „Kick-Ass – Шут в г*за”, „The Debt” и „X-Men: First Class”). от своя страна създаден по романа на Сюзън Хил.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ба, какво чаве беше, колко пораснал. Да псуваш Данито е се едно да светотатстваш срещу здрач…обсада и клада от бесни фенки. Гадна работа.