„In Time”

Въпреки радостния факт, че този международен трейлър залага малко повечко на екшъна (нещо, което ни се искаше да видим отдавна) в сравнение с предишните трейлъри, ние сме доста разочаровани, защото премахва абсолютно всички съмнения (и преди предполагахме, че така ще стане, но поне имаше лека надежда), че Оливия Уайлд ще спрат да я дават рано-рано. А това, дори и тя да не ни беше любимка, си е гигантски спойлър и не ни е приятно да ни го показват още в трейлъра. Но както и да е.

Всъщност нямаме какво повече да кажем, затова просто вижте трейлъра.

„In Time” ни разкрива свят, в който гените отговорни за стареенето са изключени. За да се предотврати пренаселването, времето се е превърнало във валута, буквално – богатите практически живеят вечно, докато бедните отчаяно се борят за оцеляване. В тази вселена млад мъж (Тимбърлейк) отвлича красиво момиче (Сейфрид) и е принуден да бяга, за да спаси живота си, след като е обвинен в убийството на човек с цел да му „открадне времето му”. По петите му е офицер (Килиън Мърфи) от организация наречена „Timekeepers”, които се занимават с всички престъпления свързани с времето.

Режисьор на „In Time” е Андрю Никъл, а в ролите са Джъстин Тимбърлейк, Аманда Сейфрид, Оливия Уайлд, Килиън Мърфи, Алек Петифър, Матю Бомър, Джони Галеки и др.

Премиерата е на 28 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *