Кевин Костнър

Откакто преди месец бе официално потвърдено, че Джейми Фокс ще бъде изпълнител на главната роля в най-новия филм на Куентин Тарантино, озаглавен „Django Unchained”, не бяхме чували нищо за проекта и честно казано, дори го бяхме позабравили.

Сега обаче, благодарение на Deadline си припомняме с гръм и трясък, след като те съобщават, че Кевин Костнър води преговори и е на крачка от роля във филма. Според тях, той ще влезе в ролята на Ейс Ууди , довереник на безмилостния робовладелец и собственик на смесен (расово) клуб “Candyland” Калвин Кенди (в ролята Леонардо ДиКаприо). Ууди е отговорен за тренировката на робите, които се бият за забавлението на белите клиенти на  “Candyland”.

Това ще рече, че Костнър ще направи завой в кариерата си, в по-голямата част от която той изпълнява ролята на „доброто момче”. Разбира се, ние вече сме го виждали в отрицателна роля в „Мистър Брукс”, но този път говорим за нещо доста по-противоречиво и… зло.

Честно казано, ние сме доволни от тази новина, първо защото смятаме, че на Костнър ще му дойде освежаващо да изиграе някаква подобна роля, при това при Тарантино, и второ, както казахме и във връзка с участието му в „Superman: Man of Steel” на Зак Снайдър и Кристофър Нолан , защото по принцип сме му фенове – „Недосегаемите”, „JFK”, „Танцуващият с вълци” са все добри филми, в които той се справя чудесно.

Ето и кратък синопсис на филма:

„Django Unchained” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на смесен (расово) клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор на филма е Куентин Тарантино, а в ролите освен Костнър и споменатите по-горе  Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо и Кристоф Валц, ще видим и Самюъл Л. Джаксън и евентуално Кери Уошигтън като жената на Джанго, Брумилда.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. супер и най-важното – Костнър се връща към уестърна! „Open Range“ е един от най-добрите въобще