gentlemen_20191224

Весела Коледа!

Понеже сме еволюирали същества, които са се извисили над материалното, ще ви подаряваме усмивка, добро предчувствие за предстоящата година и новия трейлър на следващия гангстерски филм на Гай Ричи The Gentlemen”. Да, знаем, най-добрите подаръци подаряваме.

За който някакси е успял да пропусне огромното ни вълнение, припомняме, че Ричи се завръща към корените си с нов филм в стила, който го направи известен и наш любимещ – нова тълпа от престъпници и схемаджии ще се състезават из Лондон да излязат печеливши в нова поредица от убийства, изнудвания и престрелки. Нищо повече не искаме, а изглежда, че Ричи ще възнагради търпението ни да се завърне към силата си, като ни покаже нова забавна и интересна история, с нов каст от цветущи персонажи.

Разликата този път е, че преди неговите герои обикновено бяха разни отрепки на дъното на престъпната хранителна велика, а тук ще се занимаваме с босове на марихуанени империи (Матю Маконъхи) и младите претенденти за властта им (Хенри Голдинг).

Вижте новия трейлър сега:

Монтажът работи страхотно, за да ни донесе атмосферата, с която свързваме тези филми на Ричи, бързия диалог, бързия екшън, вълнението и забавлението на едно. Този трейлър се фокусира повече върху босовете – Маконъхи и Голдинг, но успяваме да видим и по мъничко от другите персонажи, които съвсем не изглеждат по-малко забавни. Хю Грант особено нямаме търпение да го видим в тази роля на подъл фотограф, който ще се опитва да изнудва Маконъхи. Чарли Хънам и Колин Фарел са доверените момчета за мръсна работа на Маконъхи, а Мишел Докъри е не по-малко опасната му съпруга.

Прилагаме и новите постери, посветени на всеки един персонаж, които също добавят към вълнението ни. Само за прическата и анцуга на Колин Фарел и физиономията на Хенри Голдинг бихме могли да говорим с часове, но се оставяме просто да им се насладим.

gentlemen_ver2_xlg

gentlemen_ver3_xlg

gentlemen_ver4_xlg

gentlemen_ver5_xlg

gentlemen_ver6_xlg

gentlemen_ver7_xlg

gentlemen_ver14_xlg

gentlemen_ver13_xlg

gentlemen_ver9_xlg

gentlemen_ver12_xlg

gentlemen_ver11_xlg

gentlemen_ver10_xlg

gentlemen_ver8_xlg

Гай Ричи режисира „The Gentlemen” по собствен сценарий. Премиерата е насрочена за 24 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *