Кевин Костнър

В мига, в който прочетохме, че според Deadline има сериозен интерес към участието на Кевин Костнър в „Супермен” на Зак Снайдър, осъзнахме, че всъщност ние доста го харесваме. Знаем, и на нас ни изглежда странно, но е абсолютен факт. Всъщност като прегледахме филмографията му, не сме чак толкова изненадани, че го харесваме, човекът има хубави филми – „Недосегаемите”, „JFK”, „Танцуващият с вълци”, че дори и „Воден свят”. Какво? На нас си ни харесва. Но това няма значение, важното е, че веднага си го представихме във филма и останахме доволни от това, което виждаме.

Разбира се, от Deadline не споменават коя може да бъде ролята и сами можете да се досетите, че машината за слухове мигновено заработи на пълни обороти и в интернет се появиха спекулации, че става въпрос за Лекс Лутър, Генерал Зод и още един-двама злодеи – абе, въобще всяка възможна мъжка роля (освен тази на самия Супермен, както знаете, тя е вече заета) беше засегната.

От Latino Review обаче твърдят, че имат източник, според който Костнър ще влезе в ролята на земния настойник на Супермен, Джонатан Кент. Сега, това може и да не звучи супер вълнуващо, но за сметка на това е напълно логично и възможно.

За повече подробности ще трябва да почакаме, а вие се въоръжете с търпение, тъй като гарантирано скоро ще завалят безброй кастинг новини и спекулации (все пак само една от главните роли е попълнена) и ще трябва внимателно да отсяваме глупостите от истинската информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Чудесна новина! Това е един можещ актьор, един от любимцире ми и се радвам, че го оценявате подобаващо.

    Освен филмите, които изброихте бих добавил и Писмо в Бутилка, Бодигард, Уаят Ърп, както и един от любимите ми филми изобщо – Мистър Брукс 😉

  2. Имам чувството, че при все всички касови бълвочи, които произвеждат всяка година, американците са си набелязали нарочно, че единствения бълвоч, който имат е "Воден свят" и това е, колкото да не кажат, че въобще нямат такъв. А филмът може и да не е перфектен, но си е готин…